Neem contact op

In onze showroom aan de Stayerhofweg in Wanssum inspireren we je graag met de vele verschillende mogelijkheden voor jouw keuken en interieur. Aldaar kan je in de fabriek ook de ambacht in het produceren van ons Nederlands product zien. Onze showroom aan de Sluisweg in Malden is totaal anders! Daar inspireren we je graag met een totaalconcept van maatwerk keuken, interieur en haard. Twee showrooms, die totaal anders zijn maar tegelijkertijd een verlengstuk van elkaar.

Hoe het allemaal begon

In Malden zitten we in het pand van Van Benthum Haarden en dat pand is een 2000 m2 grote showroom. Een begrip in de regio en ver daarbuiten. Met veel plezier leidt Koen van Benthum nu het bedrijf. Koen merkte, dat zijn klanten behoefte hadden aan een totaalconcept. In 2015 ging hij op zoek naar ondernemers waar zijn klanten voordeel aan zouden hebben. Hij stelde hoge eisen. “Ik zocht specialisten en experts. Mensen die zich onderscheiden en topkwaliteit leveren. Ze moesten naadloos passen bij ons bedrijf. Ik heb ze gevonden en mijn klanten ook! We zijn nu ruim 7 jaar zo in bedrijf en de formule werkt!’

Showroom Malden

Een warm welkom wacht!

Naast Koen van Benthum delen we de showroom met echtpaar Myra en Jeroen Cornelisse van Woon à la carte. Zij zijn creatieve interieur adviseurs met een mooi en exclusief assortiment. Stijlvolle meubels, natuurlijke materialen, raambekleding en vloeren.

Myra Cornelisse vertelt: “Wij kunnen hier alles op het gebied van wonen bieden, zo kunnen onze klanten terecht voor enkel een haard, meubel of keuken, maar ook voor het complete plaatje, waarbij alles op elkaar afgestemd wordt. We zijn altijd op zoek naar bijzondere producten, materialen en oplossingen waar onze klanten mee geholpen zijn en blij van worden. Drie bedrijven onder één dak. Compleet wonen. Wij doen het samen. Wij zijn een team. Daar heeft de klant voordeel van. Haarden, keukens en interieur. Wij maken het mooi en op maat!”

Een wandeling door de gehele showroom in Malden laat je dromen. Brengt je op ideeën.

Laat je eens inspireren! Je kunt vrij binnenlopen, maar wil je graag onze tijd en aandacht dan kun je het beste een afspraak maken. We komen ook bij je thuis als je dat wenst. Kortom neem even contact met ons op en dan laten we je zien dat we naast keukens ook onze afspraken graag op maat maken!


Geschreven door: Annemarie de Mulder

Terug naar de blog