Neem contact op

Beste keukenzaak

We hebben de beste keukenzaak die is gevestigd in Malden (Gelderland) en in Wanssum (Noord-Limburg). Je bent altijd welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren, werken wij bij voorkeur op afspraak. We plannen dan graag samen met jullie een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Wij zorgen voor de koffie, inspiratie, passie en kennis. En met jullie input komt de keukenadviseur tot een eerste, geheel vrijblijvende advies. We presenteren wanneer jullie dit wensen een eerste ontwerp van de droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Eerlijke prijs

Wij maken maatwerk keukens in eigen fabriek en hebben alle mensen in huis om jouw droomkeuken van concept tot realiteit te laten maken. We leggen ons kostenplaatje van het maatwerk, de materialen en de montage graag aan je uit. De prijs die door onze keukenadviseur wordt neergelegd is altijd een eerlijke en betrouwbare prijs. Natuurlijk valt er altijd te praten over de prijs. De keukenadviseur zal dan samen met jullie naar de mogelijkheden kijken, die de prijs mogelijk kunnen beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze voor ander apparatuur, of houtsoort e.d.

Bij De Mulder Keukens op Maat denken we graag met je mee. Jouw droom is onze uitdaging!

Op onze website lees je meer over onze werkwijze, maar je vind ook opgeleverde keukens van klanten. Bij deze opleveringen lees je ook de ervaring van klanten, zij vertellen hoe hun droomkeuken samen met ons tot stand is gekomen en is geworden.

moderne keuken
zwarte keuken

Mogelijkheden keuken op maat

Jouw keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie; een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Wij maken jouw maatwerkkeuken met de mooiste materialen en de beste technische oplossingen.

Denk hierbij aan de verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van o.a.: Miele, Gaggenau, Bosch, Bora, Quooker en nog veel meer. Er is echt heel veel mogelijk, dat moet je zien, horen en voelen! In onze showrooms in Wanssum (Noord-Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat alle mogelijkheden zijn.

Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij de beste keukenzaak?