Neem contact op

Betrouwbare keukenzaak

Ben jij op zoek naar een betrouwbare keukenzaak? Ferdie De Mulder Keukens op Maat heeft de afgelopen jaren al vele droomkeukens mogen realiseren. We hebben een keukenzaak in Malden (Gelderland) en een in Wanssum (Noord-Limburg). Je bent altijd welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren, werken wij bij voorkeur op afspraak. We plannen dan graag samen met jullie een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Of je nu op zoek bent naar een moderne keuken of een landelijke keuken. Wij zorgen voor de koffie, inspiratie, passie en kennis. Met jullie input komt de keukenadviseur tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. We presenteren een eerste ontwerp van jullie droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de gewenste materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is, maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op jullie wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten. Zo krijgen jullie direct een goed beeld van jullie droomkeuken en de bijbehorende kosten, zodat jullie na afloop niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Vandaar dat veel klanten jou voorgingen en de keuze hebben gemaakt voor een keuken op maat van onze betrouwbare keukenzaak.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Eerlijke prijs

Een betrouwbare keukenzaak gaat natuurlijk hand-in-hand met een eerlijke prijs. Wij maken maatwerk keukens in eigen fabriek. Voor het ambacht, het maatwerk en de materialen in onze keukens vragen wij een eerlijke prijs. We leggen ons kostenplaatje dan ook graag aan je uit. De prijs die door onze keukenadviseur wordt neergelegd is altijd een eerlijke en betrouwbare prijs, zoals je kunt verwachten bij een betrouwbare keukenzaak.

landelijke keuken
moderne keuken

Mogelijkheden keuken op maat

Jouw keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie; een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Of je nu gaat voor een landelijke keuken, een moderne keuken of een klassieke keuken, het kan allemaal bij De Mulder Keukens op Maat. Natuurlijk is een combinatie van meerdere stijlen ook mogelijk. Wij maken jouw maatwerkkeuken met de mooiste materialen en de beste technische oplossingen. Denk hierbij aan de verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van o.a.: Miele, Gaggenau, Bosch, Bora, Quooker en nog veel meer. Er is echt heel veel mogelijk, dat moet je zien, horen en voelen! Ben je benieuwd naar een aantal droomkeukens die onze betrouwbare keukenzaak heeft mogen realiseren? Laat je online alvast inspireren. In onze showrooms in Wanssum (Noord-Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat alle mogelijkheden zijn. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid!