Neem contact op

Bezoek onze landelijke keukens showroom

In onze grote keukenshowrooms in Wanssum en Malden vind je landelijke keukens met een uniek karakter. Onze showrooms bieden een uitgebreide selectie van prachtige landelijke keukens – inclusief eilanden en kookeilanden – die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige leefkeuken met ‘wauw-effect’ en die volledig voldoet aan al je wensen en eisen: breng dan zeker eens een bezoekje aan onze grote keuken showrooms in Wanssum en Malden.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Landelijke keukens: tijdloos en sfeervol

Landelijke keukens zijn een perfecte keuze voor mensen die houden van een tijdloze en sfeervolle ambiance in huis. Of je nu een stoere of industriële landelijke keuken, een landelijke keuken in een moderne stijl, of een strakke landelijke keuken zoekt, bij ons vind je diverse stijlen en tal van mogelijkheden om aan je wensen te voldoen.

houten keuken

Landelijke keukens met een moderne twist

Natuurlijke, robuuste materialen als eiken, natuursteen en traditioneel staal geven landelijke keukens een huiselijke en warme uitstraling. De keuken op de foto hiernaast is een voorbeeld van een lekker ruim opgezette keuken, die bij uitstek een gezellige en knusse ontmoetingsplek is voor vrienden en familie. Toch denk je bij het woord landelijke keuken wellicht als eerste aan een grote meubelschouw, zwaar fornuis en glasdeuren met roeden. Toch kan een landelijke keuken ook heel modern ogen. Als je kiest voor greeploze kasten, hoogglans elementen en een strakke afwerking, reduceer je de nostalgische uitstraling, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke warmte. Deze landelijke, maar ook landelijk-moderne keukens laten wij je graag zien in onze keuken showroom in Wanssum.

Landelijke keuken op maat

Bij De Mulder Keukens op Maat geloven we maatwerk. Wij begrijpen dat jouw keuken volledig moet passen bij jouw levensstijl en smaak. Daarom bieden we keukens op maat aan, die volledig naar jouw wensen worden ontworpen en handmatig vervaardigd in onze eigen meubelmakerij. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen creëren we keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een uniek pronkstuk vormen in jouw interieur.

landelijke keuken

Bezoek onze grote keuken showrooms

Ontdek de prachtige landelijke keukens in onze grote keuken showrooms in Malden en Wanssum. Onze keuken showrooms bieden een inspirerende omgeving waarin je verschillende stijlen en mogelijkheden kunt ervaren. Onze ervaren verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen en nemen graag de tijd om je te adviseren over de perfecte keuken voor jou. Ze bespreken je wensen en laten je de vele mogelijkheden zien, inclusief een demonstratie van de hoogwaardige keukenapparatuur die we aanbieden.

Wil je een bezoek brengen aan onze showrooms? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale en perfecte landelijke keuken.

Alvast een voorproefje? Op onze Pinterest Pagina staat boordevol inspiratie van onze landelijke keukens en mogelijkheden. Neem gerust een kijkje!