Neem contact op

Complete keuken inclusief montage

Op zoek naar een complete keuken van hoogwaardige kwaliteit inclusief professionele montage? Dan ben je bij De Mulder Keukens op Maat aan het juiste adres. Wij bieden exclusieve keukens op maat die volledig aansluiten bij jullie dromen en wensen.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Van droom naar realiteit

Voordat wij tot jullie ideale keuken oplossing komen, gaan wij uiteraard eerst met jullie in gesprek. In dit gesprek voorzien wij jullie van een geheel vrijblijvend advies. Pas wanneer jullie net zo enthousiast zijn als wij, gaan we aan de slag met een allesomvattende offerte. De offerte maken wij – net als onze keukens – geheel op maat en gespecificeerd op jullie wensen en behoeften. Aan de hand van 3D schetsen geven wij jullie een visuele impressie van de keuken met verschillende aanzichten.

Na ontvangst van de offerte en 3D schetsen, krijgen jullie alle ruimte en tijd om de offerte te laten bezinken en op- of aanmerkingen door te geven aan jullie persoonlijke adviseur. Wanneer alles tot in de puntjes goed voelt bespreken we samen het vervolg: van het produceren tot en met het monteren van jullie complete keuken!

Montage complete keuken

Eindelijk, het moment is daar! Ons enthousiaste en vakkundige montageteam gaat aan de slag met het monteren van jullie complete keuken. De montage van jullie complete keuken neemt ongeveer drie dagen in beslag. In die drie dagen werken onze monteurs toe naar een perfecte oplevering van jullie droomkeuken.

Bij de Mulder Keukens op Maat werken wij uitsluitend met een vakkundig team aan monteurs. Sommige monteurs zijn bij ons in dienst, sommige huren wij op ZZP-basis in. Iedere monteur kent onze keukens van binnen en buiten: zij weten exact wat ze moeten doen en maken de keuken precies zoals jij het wil hebben.

Gedurende de drie montage dagen hoef jij niet veel te doen. De deur openen en ons af en toe voorzien van een kop koffie is alles wat wij vragen. Verder mag jij lekker achterover leunen en geniet van de droom die realiteit wordt!

landelijke keuken

Na de montage van jullie
complete keuken

Na de afronding van de montage komen wij ongeveer na een week langs om de complete keuken definitief op te leveren. Tijdens de officiële oplevering nemen we alle tijd om alles nog even rustig na te lopen, de apparatuur uit te leggen en je helemaal thuis te laten voelen in jullie nieuwe droomkeuken.

Na verloop van tijd nemen we nog eens contact met jullie op om te vragen of de keuken nog voldoet aan jullie wensen en tevredenheid. Wij attenderen onze klanten altijd op het feit, dat wanneer zij vragen of opmerkingen hebben ze altijd contact met ons op mogen nemen. Wij streven naar het tot in perfectie opleveren van een droomkeuken. Ook wanneer deze is gemonteerd! Dus het verlenen van goede service vinden wij enorm belangrijk.

moderne keuken

Garantiebewijs

Wanneer de keuken volledig en officieel is opgeleverd kan het genieten van jouw nieuwe complete keuken beginnen! Na de officiële oplevering ontvang je het garantiebewijs van de keuken. Elke klant ontvangt vijf jaar garantie op het meubilair en minimaal twee jaar garantie op de apparatuur (dit verschilt per merk).

Wil je graag een indruk krijgen van complete keukens die wij inclusief montage hebben opgeleverd? Scroll dan eens door de keukens van klanten of volg ons op onze sociale mediakanalen: FacebookInstagram en Pinterest.