Neem contact op

Je bent al een tijdje aan het oriënteren voor een gloednieuwe keuken. Nu hak je de knoop door: je brengt een bezoekje aan de showroom bij De Mulder Keukens op Maat. Wat kun je dan verwachten? Dat leggen we graag haarfijn uit! We nemen je stap voor stap mee in het proces. Ook spreken we een lieve klant uit Eindhoven over hun ervaring met onze werkwijze.

Stap 1: Oriënteren en Intakegesprek

Voorafgaand aan het intakegesprek, is het handig als jullie al een idee hebben van jullie droomkeuken. Scroll eens door onze Instagram en Pinterest pagina’s of kijk op onze website, breng een bezoek aan onze showroom, of blader door woonmagazines zoals VT-wonen of Stijlvol Wonen. Natuurlijk kunnen jullie ook blanco het gesprek ingaan, waarbij wij jullie alle mogelijkheden graag presenteren.

Tijdens het intakegesprek begint de reis naar jullie droomkeuken echt. Wij zorgen voor koffie, inspiratie, tijd, aandacht en kennis. In dit geheel vrijblijvende gesprek bespreken we al jullie voorkeuren en wensen. Om een gedegen advies te kunnen geven, hebben we jullie input nodig, zoals:

  • Foto’s van keukens die jullie aanspreken.
  • Maten en bouwtekeningen.
  • Kleurvoorkeuren, specifieke wensen en stijlkeuzes.
  • Voorkeur voor keukenapparatuur.

Dit zei Marlieke, onze klant uit Eindhoven:

“In november 2019 liepen we voor het eerst even binnen bij Ferdie de Mulder, Keukens op Maat in Malden. We waren onderweg naar vrienden in Lent en met het idee van een aankomende aanbouw mét keuken in het achterhoofd liepen we redelijk spontaan de showroom binnen.

Het eerste wat opviel was een warm welkom en een mooie showroom. We neusden wat rond en na de eerste spontane gesprekken waren we al enthousiast over een keuken die we hadden gezien. Aangezien Ferdie familie is en hij op dat moment in de showroom in Wanssum stond, besloten we een afspraak te maken. Niet veel later zaten we aan tafel bij Ferdie in Wanssum. Tot onze verbazing stonden daar nog meer keukens naar onze smaak.”

Stap 2: Advies op Maat en Offerte

Op basis van jullie input bieden wij een eerste vrijblijvend advies. Hierin presenteren we een initiële ontwerpschets van jullie droomkeuken, inclusief een ideale opstelling. We bespreken ook de beste materiaalkeuze in combinatie met de gewenste apparatuur. Pas als jullie net zo enthousiast zijn over ons advies als wij, gaan we aan de slag met een uitgebreide offerte. Deze offerte is volledig afgestemd op jullie wensen en bevat 3D-schetsen met verschillende perspectieven. Jullie krijgen de ruimte en tijd om dit te overdenken en eventuele opmerkingen aan onze adviseur door te geven. Pas als alles klopt, zetten we de handtekeningen en beginnen we aan jullie droomkeuken!

Marlieke: “Mijn man is een liefhebber van mooie spullen en met de juiste detailafwerking. Waar mijn ideeën uitgingen naar opstelling, kleuren van het blad en wel of geen stoomoven. Ging het ‘mannen’-gesprek snel over de juiste fineerrichting van de kopse kanten van de kastjes. Iets wat mij niet één, twee, drie opvalt, maar mijn man direct zag. Blijkbaar was dat bij andere speciaalzaken waar we eerder geweest waren iets waar niet op werd gelet. En eigenlijk staat de afwerking van de kopse kanten van de kastjes (mooie zin voor hints 😊) in combinatie met de hartelijkheid en flexibiliteit synoniem voor de rest van het proces.”

Stap 3: Installatietekeningen, Inmeten en Planning

Wij voorzien jullie en jullie aannemer van gedetailleerde installatietekeningen, zodat jullie weten welke voorbereidingen getroffen moeten worden om jullie op maat gemaakte keuken te realiseren. Om de reis naar jullie droomkeuken soepel te laten verlopen, zorgen wij voor een duidelijke en overzichtelijke planning. Tien tot elf weken voor de montage nemen we contact met jullie op voor het inmeten van de keuken. Direct daarna gaan wij aan de slag met het uitwerken van jullie droomkeuken en de bestellingen van de gewenste apparatuur. Mocht je nog wijzigingen willen aanbrengen of onverwachte vertragingen optreden, dan denken we graag met je mee. Houd er rekening mee dat dit de planning en soms ook de prijs kan beïnvloeden.

Stap 4: Montage

Het moment is daar! Ons enthousiaste montageteam begint met het monteren van jullie keuken. Omdat we veel zorg en aandacht besteden aan maatwerk, hebben we ongeveer drie dagen nodig om de keuken te monteren. Leun achterover en geniet van jullie droom die werkelijkheid wordt! Zorg er wel voor dat er iemand aanwezig is om ons team te ontvangen. Wanneer de keuken klaar is, geven de monteurs jullie een korte uitleg over de nieuwe keuken en apparatuur, zodat jullie alvast bekend raken met jullie nieuwe keuken.

Marlieke: “Elk detail was doordacht, en zelfs zaken die we onderweg wilden aanpassen en die niet eerder waren vastgelegd, werden direct opgelost. De toewijding aan de keuken sprak boekdelen. Iets wat wij absoluut delen. Hoewel we iets verder van de route wonen, raden we iedereen met oog voor kwaliteit aan om eens te praten met Ferdie en zijn team.”

Stap 5: Geniet

Of je nu ’s ochtends van je eerste kopje koffie en croissantje geniet of ’s avonds van een heerlijk wijntje om de dag af te sluiten, geniet van alles wat jullie nieuwe keuken te bieden heeft. Na verloop van tijd nemen wij contact met jullie op om te vragen of we nog eens langs mogen komen. Op dat moment hebben jullie uitgebreid kennisgemaakt met jullie nieuwe keuken, zodat wij eventuele vragen kunnen beantwoorden, extra uitleg kunnen geven en feedback kunnen bespreken. Maar mochten jullie voor die tijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor jullie klaar!

Marlieke: “Nogmaals hartelijk dank voor onze prachtige keuken, we genieten er met volle teugen van! We hebben genoeg ontvangen vanuit jullie, service, aandacht en een prachtig product.”

Geschreven door: Marlieke Talen en Annemarie de Mulder

Terug naar de blog