Neem contact op

Exclusieve keukens Brabant

Bent u opzoek naar exclusieve keukens in Brabant? Kom dan zeker even langs bij De Mulder Keukens op Maat of neem een kijkje op onze website. De Mulder Keukens op Maat zit gevestigd in Malden (Gelderland) en Wanssum (Limburg), hierdoor kunnen we een heel groot gebied bedienen met onze exclusieve keukens op maat. Zo komen we ook geregeld in Brabant en hebben we daar al hele mooie en exclusieve keukens mogen plaatsen. Een aantal opgeleverde projecten laten we u graag zien op onze website, sociale media en Pinterest.

Bekijk keukens van klanten

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Geef ons je exclusieve keukendroom…

De Mulder Keukens op Maat, gevestigd in Wanssum én Malden, ontwerpt exclusieve keukens, ook voor in Brabant, ie naadloos aansluiten bij jouw wensen en levensstijl. We creëren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron dat ben jij! Want design is mooi, maar een nieuwe keuken krijgt pas echt betekenis als hij past in jouw leven. Een exclusieve keuken die de verbindende factor is binnen je huishouden of gezin!

Zwarte Keuken - Landelijk

Onze exclusieve keukens worden gemaakt in eigen meubelmakerij.

De Mulder ontwerpt keukens voor elke levensstijl, er is een stijl voor elke smaak. We zijn er trots op dat we onze keukens uitvoeren enkel en alleen Hollands Maatwerk. Geen merken die het voor ons bepalen maar een meubelmakerij die het maakt zoals wij het bedenken. De Mulder Keukens op Maat combineert creativiteit met functionaliteit, en ambachtswerk met technische innovatie. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve keukens voor in Brabant, Limburg en Gelderland.

Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij waar je eigen keuken op maat gemaakt wordt altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak om een bezoek te brengen zodat je zelf kunt ervaren hoe jouw droomkeuken tot stand komt.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

de mulder keukens

Bereikbaarheid De Mulder Keukens op Maat

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, het ontwerp en de realisatie. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Dit kan eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen of door gebruik te maken van ons contactformulier. Uiteraard kun je op de onderstaande openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showrooms naar de meest exclusie keukens, ook voor klanten in Brabant.

Openingstijden

  • Maandag 09:00 – 17:00 (uitsluitend Wanssum)
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 10:00 – 16:00 (uitsluitend Malden)
  • Zondag gesloten