Neem contact op

Exclusieve keukens

De keuken is écht een meubelstuk geworden. Naast dat exclusieve keukens nog altijd functioneel zijn kunnen ze ook heel mooi zijn. Het is vaak volledig geïntegreerd in je interieur dat past bij jouw identiteit. De keuken is meer dan alleen de plek waar wordt gekookt. Wij zien de keuken als de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt en waar échte verbinding centraal staat. Denk hierbij aan een moment van rust bij het ontbijt, het drinken van een kopje koffie met de buurvrouw, het spelen van spelletjes of het maken van huiswerk samen met de kinderen of het uitgebreid dineren en het drinken van een wijntje samen met familie en vrienden. Een kleine greep van de legio mogelijkheden en dat maakt jouw keuken een exclusieve droomkeuken!

Wil jij je laten inspireren in jouw exclusieve keuken?

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Exclusieve keukens op maat

Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij. Het wordt gemaakt zoals wij het bedenken en geen merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve kwaliteitskeukens en interieur.

Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij! Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, alles kan op maat gemaakt worden en heeft een hoogwaardige kwaliteit. We laten je graag alle materialen en apparatuur zien en voelen, we vertellen je graag over alle mogelijkheden in jouw exclusieve keuken. We denken graag met je mee, want jouw droom is onze uitdaging.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

moderne keuken

De verbindende plek in huis

De keuken is van ouds voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis en daarmee een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In de keuken wordt geleefd. Denk aan het drinken van een lekkere espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten. In onze keukenzaken in Limburg hebben we een mooie showroom met keukens in diverse stijlen, maar voor inspiratie kun je natuurlijk ook kijken naar de keukens van onze klanten. Neem een kijkje in de droomkeukens van onze klanten.

Droomkeukens van klanten?

klassieke keuken

Inspiratie exclusieve keukens

Een donkere- of compleet zwarte keuken is helemaal van nu! De donkere kleur kan werkelijk overal worden toegepast: werkblad, keukenkasten, de vloer, de wand en zelfs accessoires zijn verkrijgbaar in volledig zwart. Een donkere kleur voor exclusieve keukens is chique en straalt exclusiviteit en luxe uit. Met voldoende lichtinval in de keuken, hoeft de keukenruimte helemaal niet te donker of somber te zijn. Het kan juist een rustige basis zijn van gekleurde wandtegels, stoelen, lampen of print van jouw marmer(look) aanrechtblad, werkblad, (tegel)vloer. Wij bieden daarom meerdere donkere exclusieve keukens aan, gecombineerd met allerlei kleuren en soorten materialen. Het zijn ruime opstellingen die compleet zijn gestyled met (designer) meubelstukken en accessoires. Hierdoor kun je niet alleen op de beste manier ons tijdloze en exclusieve maatwerk in keukens en interieur zien, maar kun je ook op de best mogelijke manier de verfijnde sfeer proeven.