Neem contact op

Fenix materiaal keuken kopen

Met Fenix heb je een zeer innovatief materiaal in handen. Ook wel Arpa Fenix NTM genoemd, is een “slim” materiaal dat is gemaakt voor allerlei interieurtoepassingen. Zo is het heel geschikt voor je keukenkastjes en frontjes maar het kan ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld je werkblad. Fenix wordt gecreëerd door het gebruik van nanotechnologie in combinatie met hypermoderne acrylhars, die wordt uitgehard met behulp van Electron Beam Curing. Door deze unieke technologie is Fenix een zeer bijzonder materiaal wat dus horizontaal en verticaal in je keuken of interieur te gebruiken is. Fenix geeft jouw keuken en/of interieur een hele moderne, strakke, chique en tijdloze uitstraling. Met een stenen, marmer(look) aanrechtblad maak je het helemaal af. Geef ons jullie droom en wij maken je moderne Fenix keuken en/of interieur werkelijkheid.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Fenix maakt het verschil

Arpa Fenix NTM heeft de unieke eigenschappen te danken aan de exclusieve toplaag. Deze is zoals eerder beschreven voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt (Soft Touch). Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet, waardoor de kleur nooit wegvalt. Een ander voordeel hiervan is dat er geen vingerafdrukken op jouw Fenix keukenkastjes en frontjes zichtbaar zijn. Fenix is in veel verschillende uni kleuren, metaaldecoren en plaatdiktes te verkrijgen. Kortom, Fenix is decoratief maar ook een praktisch plaatmateriaal, van het ontwerp tot en met het onderhoud.

zwarte keuken
zwarte keuken

Onderhoud Fenix keuken

Oppervlakkige krassen op een Fenix keuken kunnen met behulp van warmte hersteld worden. Het oppervlak is zeer makkelijk schoon te maken, schimmelbestendig en door het herstellend vermogen antibacterieel en bestand tegen oplosmiddelen en huishoudelijke chemicaliën. Ook een Fenix keuken moet schoongemaakt worden, maar vergt geen speciaal onderhoud: een doek in combinatie met warm water en/of een licht schoonmaakmiddel is voldoende. Bijna alle reguliere huishoudelijke schoonmaakmiddelen en ontsmettingsmiddelen zijn geschikt om te gebruiken op een Fenix keuken. Voor dagelijks en regulier onderhoud adviseren wij het gebruik van een melamineschuim spons, ook wel bekend als een wonderspons. Daarmee krijg je de oppervlakkige krassen gemakkelijk weggepoetst op jouw Fenix keuken.