Neem contact op

Goede keukenzaak

Ben je op zoek naar een goede keukenzaak? De Mulder Keukens op Maat heeft een keukenzaak in Malden (Gelderland) en in Wanssum (Noord-Limburg). Je bent altijd welkom om vrijblijvend onze keukenzaken te bezoeken. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren, werken wij bij voorkeur op afspraak. We plannen dan graag samen met jullie een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Met jullie input komt de keukenadviseur tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. We presenteren een eerste ontwerp van de droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten. Samen worden de schetsen en offerte besproken en aangepast daar waar nodig, totdat jullie droomkeuken helemaal tot in de puntjes klopt. Daarom noemen onze klanten ons een goede keukenzaak.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Mogelijkheden keuken op maat

De keuken is voor veel mensen de belangrijkste plaats van het huis en heeft een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een ontbijtje, een goed gesprek, een gezellig diner met vrienden of familie en/of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Vandaar dat je het beste naar een goede keukenzaak kunt gaan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Bij de Mulder Keukens op Maat maken wij jouw maatwerkkeuken met de mooiste materialen en de beste technische oplossingen. Denk hierbij aan verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van onder andere: Gaggenau, Miele, Bosch, Bora, Quooker en nog veel meer. Er is echt heel veel mogelijk, dat moet je zien, horen en voelen! In onze keukenzaken in Wanssum (Noord-Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat alle mogelijkheden zijn. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen onze adviseurs graag jullie droomkeuken voor in onze goede keukenzaak. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid! Benieuwd naar de mogelijkheden?

landelijke keuken
moderne keuken

Eerlijke prijs

Een goede keukenzaak gaat natuurlijk hand in hand met een eerlijke prijs. Wij maken maatwerk keukens in eigen fabriek. De ambacht en de materialen hebben een prijs, maar dit hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn. Wij zetten een eerlijke prijs tegenover het ontwerpen en realiseren van jullie droomkeuken. We leggen ons kostenplaatje dan ook graag aan je uit. De prijs die door onze keukenadviseur wordt neergelegd is altijd een eerlijke en betrouwbare prijs. Natuurlijk valt er altijd te praten over de prijs. De keukenadviseur zal dan samen met jullie naar de mogelijkheden kijken, die de prijs mogelijk kunnen beïnvloeden, denk hierbij aan ander apparatuur, of een ander houtsoort e.d. te kiezen.