Neem contact op

Grote keuken showroom

We zien dan ook dat de keuken een prominente plek in het huis krijgt. Deze ruimte is in tegenstelling tot vroeger, nu vaak de grootste ruimte in het huis. De keuken is niet meer alleen de plek waar wordt gekookt. Wij zien de keuken als de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt, waar échte verbinding centraal staat. Onze klanten dromen niet alleen van een perfect op maat gemaakt kastje of de nieuwste Quooker; onze klanten dromen van wat hun droomkeuken te bieden heeft. Uitgebreid ontbijten met je gezinnetje, heerlijk tot rust komen met een Italiaanse espresso of eindeloos tafelen met vrienden of familie: dáár gaat het om in het leven.

De beleving van jullie grote keuken wil je niet alleen op een 3B schets zien, dat wil je ook in het echt zien en voelen. Een grote keuken bekijken is mogelijk in onze showroom in Wanssum (Limburg) en/of Malden (Gelderland). Hier staan verschillende ruime opstellingen in de stijlen ‘landelijk-modern’, ‘modern’ en ‘klassiek’. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Showroom met alles in één

In Malden (Gelderland) delen wij onze showroom met twee andere bedrijven. Samen met van Benthum Haarden en Woon a la carte vormen we een goed team. Wij kunnen jullie een totaalplaatje bieden van de keuken, het interieur en de haard(en). We besteden graag tijd, aandacht en energie aan ons (totaal) advies, ontwerp en realisatie. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren, werken wij daarom bij voorkeur op afspraak, zodat we (allemaal) voor je klaarstaan. Uiteraard kun je ook altijd geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

showroom malden
klassieke keuken
moderne keuken

Grote keuken op maat

Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze keukenontwerpen, en de inspiratiebron ben jij. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, alles kan op maat gemaakt worden, hoe groot de ruimte van de keuken ook is. Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij. Het wordt gemaakt zoals wij het bedenken en geen merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. We laten je graag alle materialen zien en voelen en vertellen je graag over alle mogelijkheden in jouw keuken. Geef ons je droom en wij maken het werkelijk!