Neem contact op

Handgemaakte keukens Brabant

Voor handgemaakte keukens in Brabant bent u bij De Mulder keukens op maat aan het juiste adres! Onze keukens worden perfect afgestemd op uw hout- en keukenwensen en worden daarna met de hand gemaakt. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen. Dit allemaal gebeurt vanuit onze eigen meubelmakerij. Wanneer u uit het midden en oosten van Brabant komt, liggen onze showrooms voor u op een steenworp afstand. Breng vooral eens een bezoek aan een van onze showrooms in Malden of Wanssum. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw handgemaakte keuken.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Het begint bij een droom

Wij werken altijd vanuit de specifieke wensen vanuit de klant. Het gezegde luidt ‘dromen mag’ en dat is precies wat voor ons de basis is voor een keuken. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij, in overleg met de klant, brainstormen over dé perfecte keuken. Wij presenteren een eerste ontwerp, inclusief een schets om een concreet beeld te geven. Voordat wij de handgemaakte keuken gaan maken willen wij dat de het eindproduct volledig naar wens is. Wij gaan daarom ook pas aan de slag met een complete offerte als jullie net zo enthousiast zijn als ons!

Dromen zijn er om werkelijkheid te worden. Voor het plaatsen van de keuken leveren wij volledige installatietekeningen op, zodat de aannemer een goed beeld krijgt van de voorbereidingen die nodig zijn om de handgemaakte keuken in Brabant geplaatst te krijgen. In drie dagen tijd plaatsen wij de keuken en zorgen wij voor een perfecte afwerking. Na een week komen wij nogmaals langs om de keuken definitief op te leveren. Tijdens dit bezoek heeft u de tijd om vragen te stellen en alles te controleren met onze medewerker.

zwarte keuken
houten keuken

Laat ons uw handgemaakte keuken in Brabant maken!

Bent u benieuwd naar de keukendroom die wij voor u kunnen verwezenlijken? Vraag dan snel een adviesgesprek aan of bezoek een van onze showrooms. De koffie staat altijd klaar!