Neem contact op

Hoekkeuken landelijk

Ben jij op zoek naar een hoekkeuken landelijk? In veel keukens zit een hoek verwerkt. Daarom maken wij bij De Mulder Keukens op Maat al onze keukens op maat, om ervoor te zorgen dat alle onderdelen precies in jouw hoekkeuken passen. Je hebt bij ons keuze uit verschillende landelijke hoekkeukens. Er zit zeker iets bij wat bij jouw voorkeuren past! Daarnaast kunnen wij natuurlijk verschillende elementen van verschillende landelijke keukens combineren, of zelfs zeer moderne elementen in jouw landelijke hoekkeuken verwerken. Alles volgens jouw wens!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Landelijke stijlen voor jouw hoekkeuken

We bieden in onze showrooms keukens aan in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Landelijke hoekkeukens lopen zeer uiteen qua stijl. Heb jij het interieur van jouw huis iets landelijker dan gemiddeld ingericht? Dan begrijpen wij dat je graag wilt dat je keuken hierop aansluit. Bij De Mulder Keukens op Maat heb je ook de keuze om in jouw landelijke hoekkeuken enkele moderne elementen terug te laten komen, om zo verschillende stijlen met elkaar te combineren. Onze keukenadviseurs hebben veel ervaring met het combineren van stijlen en leggen je graag verschillende opties voor.

landelijke keuken

Onze meubelmakerij

Een landelijke hoekkeuken kan soms moeilijker te plaatsen zijn. Bij De Mulder Keukens op Maat hebben wij onze eigen meubelmakerij, om alle elementen van jouw keuken precies op maat te maken. Hierdoor wordt de keuken precies gemaakt zoals wij het bedenken en hebben wij niks te maken met merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. Wij werken alleen met door ons uitgekozen materialen van de beste kwaliteit. Het resultaat is tijdloos maatwerk met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en de meubelmakerij. Zoals eerder benoemd, laten wij je graag de verschillende materialen zien waarmee wij werken. In de meubelmakerij ervaar en zie je dan zelf hoe deze materialen worden verwerkt tot jouw hoekkeuken landelijk.

landelijke keuken

Inspiratie voor jouw hoekkeuken landelijk

Ben jij er nog niet helemaal uit welke soort landelijke hoekkeuken jij graag wilt? Dat begrijpen wij, en daarom kun je op onze website keukens bekijken van klanten, Of bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie. Kom je er toch niet helemaal zelf uit? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Wanssum of Malden. Onze keukenadviseurs staan hier voor je klaar om jou optimaal te kunnen adviseren over jouw hoekkeuken landelijk.