Neem contact op

Hoeveel kost een keuken?

Bij De Mulder maken we keukens geheel op maat. Maar hoeveel kost een keuken? Dit is de vraag die we vaak krijgen. Het is heel lastig om aan te geven wat een maatwerk keuken precies kost. Wij plannen graag samen met jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Aan de hand van jouw input komt de keukenadviseur tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. Jullie krijgen dan een allesomvattende offerte, met daarin de prijs voor hoeveel de keuken moet kosten. Onze keukenadviseur legt graag uit hoe we tot die prijs zijn gekomen. Vanzelfsprekend krijgen jullie alle ruimte en tijd om deze te laten bezinken en jullie op- of aanmerkingen door te geven aan onze adviseur.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Belangrijke kosten keuken

Bij een maatwerk keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar hoeveel kost een keuken? Een gemiddelde keukenprijs start bij ons daarom ook vanaf twintig tot vijfentwintig duizend euro. Voor dat bedrag kun je bij ons een maatwerk keuken krijgen inclusief montage. We werken met veel verschillende houtsoorten, bladmaterialen en apparatuur. Hiermee kunnen we aan veel wensen voldoen, die uiteraard van invloed zijn op de prijs van de keuken. Keuzes in materiaal en apparatuur maak je zelf, onze keukenadviseurs leggen je graag uit wat de eigenschappen, de mogelijkheden en de functies van de verschillende materialen en keukenapparatuur zijn. Uiteraard nemen ze ook de tijd om de (verschillende) kosten met je hierbij door te nemen.

houten keuken
keuken ideeën

Alvast iets om over na te denken

Voorafgaand aan een (vrijblijvend) gesprek met onze keukenadviseur is het handig als jullie al enigszins een beeld hebben van jullie droomkeuken. Kijk eens rond op onze sociale media, of onze website, loop rond in onze showroom of blader in een Woonmagazine. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

✓         van welke stijl worden jullie enthousiast?

✓         Welke kleuren passen bij jullie en jullie huis?

✓         Welke apparatuur zouden jullie graag geïntegreerd zien in jullie keuken?

✓         Wat voor indeling zouden jullie fijn vinden?

Om jullie te voorzien in een sterk advies van hoeveel de keuken gaat kosten, is het ook fijn als jullie een bouwtekening van jullie huis meenemen naar deze eerste afspraak. Natuurlijk kun je ook volledig blanco het intakegesprek gaan: dan presenteren wij je graag alle mogelijkheden. Wanneer jullie helder hebben wat je wensen zijn, dan hebben berekenen wij graag hoeveel die droomkeuken moet gaan kosten.