Neem contact op

Houten keuken met betonblad

Breng eens een bezoekje in een van onze showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland). Het is zeker de moeite waard om onze houten keukens met betonblad te komen bekijken in één van onze showrooms. We werken met veel natuurlijke materialen en kunnen je dan ook veel verschillende houtsoorten laten zien. Ook hebben we verschillende stalen staan van betonbladen en keramische betonlook bladen. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en eigenschappen van de houten keukens en de betonbladen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze diensten!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Onze houten keukens met betonblad worden gemaakt in eigen meubelmakerij

Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij. De houten keukens met betonblad worden gemaakt zoals wij het samen met jou/jullie bedenken. Geen merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen en houtsoorten. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

Stoere, robuuste houten keukenkastjes zijn helemaal van nu. Hout uit duurzaam beheerde bossen is te herkennen aan de logo’s van FSC en PEFC. Bij de Mulder Keukens op Maat werken we enkel en alleen met hout met een van deze keurmerken.

Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom en de meubelmakerij. Zoals eerder benoemd, laten wij je graag de verschillende houtsoorten zien, waarmee wij werken. In de meubelmakerij kun je dan zelf zien en ervaren hoe deze houtsoorten worden verwerkt tot jouw droomkeuken op maat.

houten keuken

Eigenschappen betonblad

Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal, dat als bouwmateriaal wordt gebruikt. Beton is dus een constructief materiaal wat eigenlijk niet bedoeld is voor eindgebruik. Echter, beton heeft wel een hele robuuste en industriële look. Wat vaak heel mooi en stoer kan zijn in je interieur. Maar beton is beton, benader het daarom ook zo want het is vlek- en krasgevoelig. Als je daarvan houdt kan dat juist ook heel gaaf zijn.

Je bent altijd welkom om samen (met onze verkoopadviseur) de mogelijkheden, kleuren en de eigenschappen van betonbladen te bekijken en te bespreken. Samen stellen we jouw houten keuken met betonblad samen. Ook is het geen probleem om (samen met ons) de bladen bij de leverancier te gaan bekijken, om te zorgen voor een juist verwachtingspatroon.

landelijke keuken

Duurzaam hout en beton

Stoere, robuuste houten keukenkastjes en een betonnen werkblad zijn helemaal van nu.

Hout uit duurzaam beheerde bossen is te herkennen aan de logo’s van FSC en PEFC. Bij de Mulder Keukens op Maat werken we enkel en alleen met hout met een van deze keurmerken. Ook werken we onder andere met betonnen aanrechtbladen die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Bezoek eens een van onze showrooms om en wij laten je graag deze duurzame materialen voor jouw keuken zien.

Bezoek onze showroom in Wanssum of Malden