Neem contact op

Houten keuken op maat

Ben je op zoek naar een unieke en op maat gemaakte houten keuken? Dan ben je bij de Mulder Keukens op Maat aan het juiste adres. Wij bieden exclusieve, met vakmanschap en oog voor detail gemaakte, houten keukens die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Breng eens een bezoekje aan onze grote keuken showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland) en laat je inspireren!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Maatwerk in hout: tijdloos, sfeervol en eindeloos veel mogelijkheden

Een houten keuken raakt nooit uit de mode. Naast een tijdloos karakter, geeft een houten keuken ook een gevoel van authenticiteit, warmte en gezelligheid af. Een echte sfeermaker voor je interieur dus! En of je nu houdt van een landelijke keuken met een kookeiland, een moderne keuken met strakke lijnen en onzichtbare grepen of een stoere, robuuste houten keuken: wij maken jouw droomkeuken werkelijkheid.

In onze keukens brengen wij topkwaliteit, mooi design en fraaie combinaties van materialen bij elkaar. Binnen elke stijl verwerken, bewerken en passen wij het hout anders toe voor een geheel eigen en unieke uitstraling. Massieve materialen, zoals eikenhout en staal, vormen de basis van onze houten keukens op maat. Het hout combineren wij vervolgens met verschillende materialen, zoals een werkblad van beton, natuursteen of graniet. Kortom, de opties, combinaties en mogelijkheden voor een unieke en op maat gemaakte houten keuken zijn eindeloos!

Een unieke houten keuken op maat uit eigen meubelmakerij

Onze keukens vervaardigen wij in onze eigen meubelmakerij. Hier creëren wij met veel passie en vakmanschap jouw houten keuken op maat. Hier werken wij uitsluitend met de mooiste en beste materialen en houtsoorten, wat een tijdloos maatwerk met bijzonder hoog afwerkingsniveau oplevert. Elke houten keuken die wij maken heeft een unieke uitstraling. Dat komt omdat wij werken met natuurproducten, zoals hout en steen. Hierdoor zijn er altijd wel lichte verschillen in structuur en kleur te zien. Zelfs verschillende lichtinvallen kunnen bij hetzelfde hout een schijnbare uiterlijke verandering laten ontstaan. Deze onverwisselbare kenmerken benadrukken de natuurlijke schoonheid van het materiaal en geven elke houten keuken haar individuele karakter.

houten keuken
houten keuken

Bezoek onze keuken showrooms en meubelmakerij

We nodigen je graag uit om onze showroom en meubelmakerij te bezoeken, zodat je zelf kunt zien en ervaren hoe wij jouw houten keuken op maat realiseren. In de meubelmakerij laten we je de verschillende houtsoorten zien waarmee we werken en tonen we het vakmanschap dat schuilgaat achter onze exclusieve keukens. Ons team staat klaar om je te voorzien van goed advies en om jouw wensen als klant leidend te maken in het ontwerp- en productieproces. Plan je bezoek aan een van onze grote keukenshowrooms in Wanssum of Malden en zet de eerste stap naar jouw droomkeuken!