Neem contact op

Houten keukens Gelderland

Breng eens een bezoekje in een van onze showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland). Het is zeker de moeite waard om onze houten keukens eens te komen bekijken in één van onze showrooms. We werken met veel natuurlijke materialen en kunnen je dan ook veel verschillende houtsoorten laten zien. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de houten keukens in Gelderland.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukens en interieur op maat

We bieden keukens in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Deze stijlen kun je op onze website, Pinterest pagina en natuurlijk in onze showrooms bekijken. Jouw of jullie wensen zijn leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen (zoals hout) vormen de basis voor onze keukenontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, alles kan op maat gemaakt worden, ook in Gelderland. We laten je graag alle materialen zien en vertellen je graag over de mogelijkheden van deze materialen. Kortom, we denken graag met je mee!

spelende kinderen
houten tafel

Onze houten keukens worden gemaakt in eigen meubelmakerij

Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij. Ze worden gemaakt zoals wij het samen met jou/jullie bedenken en werken niet met merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen en houtsoorten. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve (houten) keukens voor in o.a. Gelderland.

Stoere, robuuste houten keukenkastjes zijn helemaal van nu. Hout uit duurzaam beheerde bossen is te herkennen aan de logo’s van FSC en PEFC. Bij de Mulder Keukens op Maat werken we enkel en alleen met hout met een van deze keurmerken.

Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en de meubelmakerij. Zoals eerder benoemd, laten wij je graag de verschillende houtsoorten zien, waarmee wij werken. In de meubelmakerij kun je dan zelf zien en ervaren hoe deze houtsoorten worden verwerkt tot jouw droomkeuken op maat.