Neem contact op

Houten keukens op maat Brabant

Breng eens een bezoekje in een van onze showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland) om de mooiste houten keukens op maat in Brabant te zien. Wanneer u uit het midden en oosten van Brabant komt, liggen onze showrooms voor u op een steenworp afstand. Het is zeker de moeite waard om onze op maat gemaakte houten keukens eens te komen bekijken in één van onze showrooms. We werken met veel natuurlijk materialen en kunnen u dan ook veel verschillende houtsoorten laten zien. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de houten keukens op maat, ook voor u in Brabant.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukens en interieur op maat

We bieden keukens in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Deze stijlen kunt u op onze websitePinterest pagina en natuurlijk in onze showrooms bekijken. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen als hout vormen de basis voor onze keukenontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, alles kan op maat gemaakt worden, ook in Brabant. We laten u graag alle materialen zien en voelen en vertellen u graag over de mogelijkheden deze materialen. Kortom we denken graag met u mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten!

moderne keuken
houten keuken

Onze houten keukens worden gemaakt in eigen meubelmakerij

Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij. Het wordt gemaakt zoals wij het bedenken en geen merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen en houtsoorten. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve houten keukens op maat voor in Brabant, Limburg en Gelderland.

Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en de meubelmakerij. Zoals eerder benoemd, laten wij u graag de verschillende houtsoorten zien, waarmee wij werken. In de meubelmakerij kun je dan zelf zien en ervaren hoe deze houtsoorten worden verwerkt tot jouw droomkeuken op maat.