Neem contact op

Interieurbouwer keuken

Wil je een keuken die volledig op maat is gemaakt? En ben je daarom op zoek naar een interieurbouwer gespecialiseerd in keukens? Dan ben je aan het goede adres bij De Mulder Keukens op Maat. Na een adviesgesprek waarin we al jouw wensen precies noteren, gaan onze interieurbouwers aan de slag in onze eigen meubelmakerij. Het resultaat van deze werkwijze is een keuken die volledig op basis van de precieze afmetingen van jouw keuken is gemaakt. Wij garanderen hiermee dat de verschillende elementen van jouw nieuwe keuken zullen passen.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

De werkwijze van De Mulder Keukens op Maat

Het proces van het vinden van jouw droomkeuken proberen wij bij De Mulder Keukens op Maat zo soepel mogelijk voor jou te laten verlopen. Wij raden je aan om voor inspiratie een bezoek te brengen aan een van onze showrooms of onze Pinterestpagina eens te bekijken. Wanneer je dan een goed idee hebt van wat voor soort keuken je wilt, ga je in gesprek met onze keukenadviseur. Door de vele ervaring die onze keukenadviseurs op hebben gedaan bij voorgaande klanten, kunnen zij zich meestal al snel een beeld vormen bij de wensen die jij voor je keuken benoemt. Op basis hiervan doet de keukenadviseur suggesties voor aanvullende materialen, apparatuur en andere zaken die bij jouw keuken komen kijken. Aan de hand hiervan presenteren wij een vrijblijvend advies, waarin we een eerste ontwerp van je droomkeuken presenteren met een schets van de opstelling, de ideale materiaalkeuze en gewenste apparatuur. Daarna worden eventuele extra wensen die je hebt meegenomen en wordt een allesomvattende offerte opgesteld, compleet met 3D-schetsen.

kookplaat en oven

Onze interieurbouwer bouwt jouw keuken

Ben je akkoord met de definitieve offerte? Dan voorzien we jou (of je aannemer) van volledige installatietekeningen, opdat je weet welke voorbereidingen er getroffen dienen te worden om jouw keuken op maat te realiseren. Nadat we een overzichtelijke planning aan hebben geleverd kan het échte werk beginnen; ons enthousiaste team van interieurbouwers van keukens gaat aan de slag met het monteren. Na de volledige montage van de interieurbouwer(s) komen we graag na een week nog eens langs om je keuken definitief op te leveren. We nemen alle tijd om alles rustig langs te lopen en de apparatuur uit te leggen zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.

landelijke keuken

De beste interieurbouwer van keukens

Bij De Mulder Keukens op Maat verwerken onze zeer gespecialiseerde interieurbouwers graag al jouw wensen in een nieuwe keuken. Deze nieuwe keuken wordt volledig gebouwd in onze meubelmakerij, waardoor we niet afhankelijk zijn van leveranciers die voor geproduceerde keukens maken. Breng een bezoek aan onze showroom en meubelmakerij in Wanssum om te zien hoe dit proces precies in zijn werk gaat en om inspiratie op te doen voor jouw ideale keuken! Of vraag direct een adviesgesprek aan wanneer je al helemaal weet wat voor soort keuken je wilt.