Neem contact op

Het begon als een reis met onbekende bestemming, maar met vastberadenheid en een positieve mindset hebben ze obstakels overwonnen en successen gevierd. Het credo “Altijd de schouders eronder, altijd denken in mogelijkheden, niet in problemen” heeft Ferdie en Annemarie geleid naar waar ze nu staan.

Schouders eronder

Toen ze vijf jaar geleden begonnen, had Annemarie niet kunnen voorspellen waar de weg naartoe zou gaan. “Nee, verre van,” lacht ze. “Maar kijk waar we nu staan, dat vervult me met trots, zowel voor het team als voor onszelf. We denken vooruit, niet achteruit. Altijd de schouders eronder, altijd denken in mogelijkheden, niet in problemen.”

Het vijfjarig jubileum markeert niet alleen een mijlpaal voor het bedrijf, maar ook voor het gezin De Mulder. “Mijn eigen onderneming is op mijn pad gekomen en ik heb die kans met beide handen aangepakt,” deelt Ferdie. ” We hebben echt wel keuzes moeten maken. Zo ruilde Annemarie haar baan voor de klas om voor haar eigen rol in ons bedrijf.”

Annemarie: “Ik ben een mensen-mens. Dat mijn kennis over keukens minder ver reikt, brengt ons juist verder – het biedt mijn team klantperspectief. Ik denk vaak goed na over vragen zoals: hoe ga je het doen? Wat is je doel? Wat is je proces? We willen ergens naartoe groeien en hoe moeten we dat doen? Het team bestaat juist uit echte doeners. Dat is een gouden combinatie”

Venrayse Ondernemersprijs

De erkenning door de nominatie voor de Venrayse ondernemersprijzen is een hoogtepunt geweest. “Het is geweldig om gezien te worden en als een van de groten te worden beschouwd,” benadrukt Annemarie. “We zijn een uitdaging voor de grote vijver waarin we vissen, en dat maakt het des te bevredigender.”

Gezelligheid hoort erbij

Naast het harde werk hebben ze ook veel gezellige momenten gedeeld, waaronder het bezoek aan Vrienden van Amstel. Van feesten op de 4-daagse in Nijmegen tot gezellige avonden in de stamkroeg in het dorp van Ferdie en Annemarie, het team heeft samengekomen en herinneringen gemaakt.

Teamprestaties en klantreis verbeteren

Het team heeft samen gewerkt aan het verbeteren van de klantreis, ondanks de werkdruk en leveringsproblemen veroorzaakt door de uitdagingen van corona. Door vast te houden aan het motto van mogelijkheden boven problemen, hebben ze successen behaald in het realiseren van droomkeukens voor tevreden klanten. Het team heeft samen projecten binnengehaald en actief gewerkt aan het verder op de kaart zetten van De Mulder Keukens als een uitdager in de markt.

Dit zeggen onze jubilarissen

Sabrina

Voor Sabrina, interieuradviseur bij De Mulder Keukens, betekende de afgelopen vijf jaar groei en zelfontplooiing. “We zijn geen nummer, maar een mens. We moeten ons goed voelen om tot de beste resultaten te komen.”

Vijf jaar bij De Mulder Keukens betekent voor Sabrina niet alleen professionele groei, maar ook het vervullen van haar passie. “Ik ben trots op mijn vermogen om een bepaald type klant aan te trekken. Ik ben heel rustig, en mensen vinden dat fijn en krijgen vertrouwen. Ik sta achter mijn producten. Ik hoor bij het interieur.”

Guus

In lijn met deze successen deelt Guus zijn persoonlijke ervaring: “1 november 2018 ben ik begonnen bij De Mulder Keukens op Maat, tot op de dag van vandaag heb ik nog geen moment spijt gehad om van de werkvloer naar de functie als werkvoorbereider/planner te groeien. Alles was op dat moment nieuw en had ik nog geen enkele ervaring mee.”

Guus benadrukt het vertrouwen dat Ferdie en Annemarie in hem hebben gehad en zijn persoonlijke groei gedurende vijf jaar. Hij herinnert zich een kaartje op het kantoor met de uitspraak van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan.” Hij bekijkt elke dag met plezier en is trots op het realiseren van perfecte droomkeukens voor de klant.

Guus voegt eraan toe: “Als er bij ons op de groepsapp door onze monteurs een foto na plaatsing wordt gemaakt, dan mogen wij daar als team zeker trots op zijn. Gelukkig is géén enkele dag hetzelfde, veel afwisseling en zorgen dat iedere klant tevreden gaat zijn over het verloop van het hele traject van hun aangekochte keuken.”

Stephan

Stephan begon als filiaalleider in Malden. Destijds dacht hij dat zijn weg binnen het bedrijf vastlag, maar het leven had andere plannen voor hem. Stephan vertelt: “Ik begon als filiaalleider in Malden, maar al snel ontdekten we dat we als team sterker waren.” Zijn rol als filiaalleider evolueerde tot een meer overkoepelende functie van werkvoorbereider/keukenadviseur. “Ik voel me beter in deze rol,” erkent hij. 

Wat Stephan het meest waardeert, is de variatie in zijn werk. Zijn collega’s noemden hem liefkozend ‘manusje van alles’ vanwege zijn veelzijdige vaardigheden en bereidheid om taken op te pakken. “Het houdt me scherp en betrokken,” merkte Stephan op. “Ik ben blij dat er ruimte was voor deze kans.”

Stilstaan is geen optie

Met een positieve blik op de toekomst zegt Annemarie: “De toekomst brengt vast nog veel op ons pad. Als er weer iets op ons pad komt, onderzoeken we dat weer. Stilstaan is geen optie.” Op naar het volgende jubileum!

Terug naar de blog