Neem contact op

Keramiek keukenblad marmerlook

Ben je op zoek naar professionele keukenzaken in Limburg? Kom dan zeker even langs bij De Mulder Keukens op Maat of neem een kijkje op onze website. Zoals onze naam al doet vermoeden, ontwerpen we bij De Mulder Keukens op Maat een keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. De inspiratiebron, dat ben jij.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keramiek keukenblad marmerlook

Keramiek is een industrieel vervaardigd product, ontstaan vanuit de tegelbranche. De basisgrondstoffen klei, veldspaat en kwarts worden onder extreem hoge druk samengeperst en voorzien van een print op de oppervlakte. Keramiek wordt vervolgens op extreem hoge temperatuur gebakken, waardoor een compacte en zeer harde massa ontstaat. Keramiek is vlek-, kras-, en hittebestendig.

Er is echt heel veel mogelijk en dat moet je zien en voelen! In onze showrooms in Wanssum (Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat de mogelijkheden zijn en laten we de verschillende (marmer) looks van een keramiek zien. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid!

keukenblad marmerlook

Gebruiks- en onderhoudstips keramiek keukenblad

  • Gebruik voor de dagelijkse schoonmaak een vochtige doek, eventueel met een zacht schoonmaakmiddel.
  • Gebruik gen harde schuurmiddelen zoals schuurpapier; deze veroorzaken onherstelbare schade.
  • Vermijd contact aceton, agressieve reinigingsmiddelen (metaalreinigers, gootsteenontstoppers, bleekmiddelen etc.) en producten die pH-waardes onder de 2 of boven de 12 hebben.
  • Gebruik voor de intensieve schoonmaakbeurt de cleaner van onze bladenleverancier met een vochtig doekje of sponsje.
  • Gebruik eventueel een snijplankje om te voorkomen dat uw messen bot worden.
  • Ben voorzichtig met zware en/of scherpe voorwerpen; die matige bestendigheid van keramiek tegen puntbelasting kan leiden tot onherstelbare stootschade.
  • Ga nooit op het werkblad staan of laat de onderbouwvaatwasser niet met geopende deur uitdampen.
keukenblad marmerlook

Marmerlook

Alle keramiekkleuren zijn fijnkorrelig van structuur en redelijk constant van kleur. Echter, door de natuurlijke basisstoffen zijn kleine kleurverschillen en onevenredigheden niet uit te sluiten. Bovendien hebben steeds meer keramiekkleuren een natuurlijke uitstraling. Bij een aantal keramiekkleuren is sprake van een fraaie marmerimitatie door de toepassing van natuurlijke aders in de print. In onze showrooms hebben we vele, soorten stalen van keramiek keukenbladen met o.a. een marmerlook. Je bent ook altijd welkom om samen (met onze verkoopadviseur) de mogelijkheden en de kleuren van de keramiekbladen bij de leverancier te gaan bekijken, om te zorgen voor een juist verwachtingspatroon.