Neem contact op

Keuken inclusief plaatsing

We krijgen vaak de vraag wat de keuken prijzen zijn inclusief plaatsing. Dit ligt allereerst geheel aan jouw wensen! Omdat er veel wensen, maar ook veel mogelijkheden zijn, is het heel lastig om een vaste keukenprijzen inclusief plaatsing te geven. Plan daarom geheel vrijblijvend een intakegesprek in onze showroom in Malden of Wanssum. Zodat je samen met onze keukenadviseur alle mogelijkheden en wensen kunt bespreken. Aan de hand van jouw input kan de keukenadviseur je een schets en globale kostenplaatje van de keuken inclusief plaatsing geven. Mocht je het graag volledig gespecificeerd willen weten, kan de keukenadviseur een allesomvattende offerte voor je maken met 3Dschetsen vanuit verschillende aanzichten. Deze kun je vervolgens altijd aanpassen en bijstellen, totdat dit geheel naar wens is. Wij vinden het belangrijk om samen in gesprek te blijven, zodat wij jullie wensen geheel kunnen omzetten naar jullie droomkeuken.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Expertise keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs weten waar ze het over hebben. Zij hebben vaak een houtvakschool gedaan. Waardoor ze niet alleen veel verstand hebben van hout, meubels en keukens, maar ook nog eens erg handig zijn. Zij maken de mooiste dingen en hebben de beste oplossingen. Onze monteurs weten van aanpakken en zijn niet zomaar uit het veld geslagen. Met een bus vol goed gereedschap maken zij van jouw keuken een droomkeuken.

De keukens worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt, en wanneer er bijvoorbeeld blijkt dat het op locatie anders of beter kan, dan wordt dat vaak direct opgelost en aangepakt. Onze monteurs gaan geen uitdaging uit de weg en wanneer zij er niet direct uitkomen, wordt dit teruggekoppeld met de werkvoorbereiding en samen kijken ze dan naar de beste oplossing. Nadat de keuken inclusief plaatsing is voltooid, zal de monteur in rust samen met jou alles nalopen. Hij kan je eventueel wat wegwijs maken met je nieuwe keukenapparatuur, zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.  Ook na oplevering, staan wij graag voor je klaar! Vragende mensen zijn te helpen zeggen wij altijd. Wij denken graag met je mee, hoe groot of klein je vraag/probleem is, we lossen het voor je op.

kraan
keuken ideeën

Kosten keuken inclusief plaatsing

We kijken graag samen naar de uren waarvan wij verwachten dat de monteurs nodig hebben om jouw keuken te plaatsen. Dit ligt helemaal aan de complexiteit van jouw keuken en de keukenruimte. Wanneer er veel details, specials zoals wij dat zeggen, en/of hoeken zijn kost dit uiteraard meer tijd om te monteren. Er zijn heel veel mogelijkheden bij keukens op maat, het is daarom heel lastig om een vaste prijs te geven voor wat een keuken inclusief plaatsing kost. Wij geven nooit een standaardprijs voor plaatsing, maar plannen graag samen met jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.