Neem contact op

Keuken kopen Limburg

Zou je graag een keuken kopen in Limburg? Kom dan zeker even langs bij De Mulder Keukens op Maat in Wanssum of neem een kijkje op onze website. Bij De Mulder Keukens op Maat ontwerpen we keukens die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. De inspiratiebron, dat ben jij.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Expertise keukenmonteurs

Het is voor ons écht belangrijk dat een nieuwe keuken naadloos aansluit bij de levensstijl van jouw en je gezin. Wij creëren bij De Mulder Keukens op Maat daarom oplossingen door praktische en functionele eigenschappen met design te combineren. Topkwaliteiten, een mooi design en bijzondere materialen vormen daarbij een belangrijk fundament. Bij het ontwerpen van de keuken(panelen) op maat ben jij onze inspiratiebron. Een keuken krijgt namelijk pas echt betekenis als deze past bij jouw persoonlijke leven. Benieuwd naar hoe wij samen met jou te werk gaan?

keuken gezin
borrelplank

De verbindende plek in huis

De keuken is van ouds voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis en daarmee een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In de keuken wordt geleefd. Denk aan het drinken van een lekkere espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten. Keuken kopen in Limburg? In het Limburgse Wanssum hebben we een mooie showroom met keukens in diverse stijlen, maar voor inspiratie kun je natuurlijk ook kijken op onze website en Pinterest pagina.