Neem contact op

Keuken laten monteren

Tijd voor een nieuwe keuken en wil je deze graag laten monteren door professionals? Dat is mogelijk bij Ferdie de Mulder!

Voor we aan de slag mogen om jullie keuken op maat te realiseren, zijn er een aantal stappen die gezet moeten worden om tot dit punt te komen. Graag ontvangen we de contactgegevens van jullie aannemer, inclusief een gewenste globale planning van de bouw van de keuken. Op basis van deze planning agenderen wij onze werkzaamheden. Wij voorzien jullie en je aannemer van volledige installatietekeningen, zodat jullie weten welke voorbereidingen er getroffen dienen te worden om jullie keuken op maat te realiseren.

Om alle processen en de reis naar jullie droomkeuken soepel te laten verlopen, houden wij van een duidelijke en overzichtelijke planning. 10 tot 11 weken voorafgaand aan de montage nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak om de keuken in te meten. Minimaal 9 weken voorafgaand aan de oplevering van de keuken dienen wij aan te vangen met onze werkzaamheden. Het is absoluut geen probleem als hier enige vertraging ontstaat, maar hou er dan wel rekening mee dat dit gevolgen heeft voor de datum van oplevering. Wij gaan hard aan het werk met het uitwerken van jullie droomkeuken en de bestellingen van de gewenste apparatuur.

Het moment is daar! Ons enthousiaste montageteam gaat aan de slag met het monteren van de keuken. Omdat wij veel liefde en aandacht in de keuken op maat stoppen, hebben we meestal zo’n twee tot drie dagen nodig om de keuken te monteren. Ga lekker achterover zitten en geniet van de droom die realiteit wordt! Natuurlijk verwachten we wel dat er iemand aanwezig is om ons team te verwelkomen. Overigens zeggen onze mannen geen nee tegen een kopje koffie en wat lekkers…

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Kosten keuken laten monteren

Onze keukenmonteurs weten waar ze het over hebben. Zij hebben vaak een houtvakschool gedaan, waardoor ze niet alleen veel verstand hebben van hout, meubels en keukens, maar ook nog eens erg handig zijn. Zij maken de mooiste dingen en hebben de beste oplossingen. Onze monteurs weten van aanpakken en zijn niet zomaar uit het veld geslagen. Met een bus vol goed gereedschap maken zij van jouw keuken een droomkeuken. De keukens worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt, en wanneer er bijvoorbeeld blijkt dat het op locatie anders of beter kan, dan wordt dat vaak direct opgelost en aangepakt. Onze monteurs gaan geen uitdaging uit de weg en wanneer zij er niet direct uitkomen, wordt dit teruggekoppeld met de werkvoorbereiding en samen kijken ze dan naar de beste oplossing. Na de volledige montage van de keuken zal de monteur in rust samen met jou alles nalopen. Hij kan je eventueel wegwijs maken met je nieuwe keukenapparatuur, zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.  Ook na oplevering, staan wij graag voor je klaar! Vragende mensen zijn te helpen zeggen wij altijd. Wij denken graag met je mee, hoe groot of klein je vraag/probleem is, en lossen het voor je op.

houten keuken
moderne keuken

Kosten keuken laten monteren

We kijken graag samen naar de uren waarvan wij verwachten dat de monteurs nodig hebben om jouw keuken te monteren. Dit ligt helemaal aan de complexiteit van jouw keuken en de keukenruimte. Wanneer er veel details, specials zoals wij dat zeggen, en/of hoeken zijn kost dit uiteraard meer tijd om te monteren. Maar er zijn ook veel mogelijkheden bij keukens op maat, dus is het heel lastig om een vaste prijs te geven voor wat een keuken laten monteren kost. Daarom plannen wij graag samen met jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.