Neem contact op

Keuken met eiland kopen

Wil jij een keuken met eiland kopen? Dat kan, bij De Mulder Keukens op Maat! Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw keuken precies zo in te richten zoals jij wilt. Eerst vertel jij ons over jouw wensen. Daarna gaan wij nadenken en uittekenen hoe jouw keuken eruit kan komen te zien. Vervolgens leggen wij dit plan aan jou voor, zodat jij jouw mening kunt geven over jouw droomkeuken. Is het niet wat je voor ogen had? Geen probleem, dan passen wij ons plan aan! Ben je akkoord, dan gaan wij aan de slag met het op maat maken van jouw keuken met eiland. In onze eigen meubelmakerij werken onze gespecialiseerde werknemers samen om jouw droomkeuken te realiseren.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Jouw ideale keuken met eiland

Wij hebben een showroom met ontzettend veel verschillende moderne, landelijke en klassieke keukens. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze stijlen met elkaar te combineren tot een zeer onderscheidende keuken. Zou je in jouw droomkeuken graag een eiland terugzien? Dat kan natuurlijk ook! Een eiland in je keuken is niet alleen ontzettend praktisch, het ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Daarnaast nodigt het uit tot interactie en dat is wat je wilt in je keuken. De keuken is vaak de centrale ruimte van je huis, waar iedereen aan het begin of einde van de dag samen komt. Zet een aantal krukken rondom het eiland in je keuken en je creëert direct een fijne plek! Heb je inspiratie nodig over wat de mogelijkheden zijn rondom een keuken met eiland? Bekijk dan eens de keukens van onze klanten!

landelijke keuken

Een keuken met eiland volledig op maat

Heb jij al een idee welke soort keuken met eiland jij wilt kopen? Dan adviseren onze medewerkers jou graag over welke materialen, extra opties en andere zaken hier goed bij passen. Zij stellen dan uiteraard ook op korte termijn een offerte voor je op. Zo weet jij snel waar je aan toe bent!

houten keuken

Breng een bezoek aan onze showroom

Breng een bezoekje aan onze showroom vol met inspiratie keukens in Wanssum of Malden. Je bent van harte welkom! Wil jij je al direct laten inspireren door onze werkwijze en onze keukens? Bekijk dan onze Pinterestpagina op onze website. Of vraag direct een adviesgesprek aan in onze showroom vol met keukens met eiland!