Neem contact op

Keuken montage Nijmegen

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor de montage van een nieuwe keuken in Nijmegen? Bij De Mulder Keukens op Maat ben je aan het juiste adres! De Mulder Keukens op Maat ontwerpt niet alleen exclusieve keukens, die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl, maar is daarnaast ook expert in keuken montage, ook in Nijmegen.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

De werkwijzen van De Mulder Keukens op Maat

Samen met jou gaan we graag aan de slag om je droomkeuken te realiseren. Om de keuken daadwerkelijk te monteren en tot een prachtig eindresultaat te komen doorlopen we verschillende stappen.

Je droom van de perfecte keuken…

Bij De Mulder Keukens op Maat beginnen wij altijd met een intakegesprek. Hier begint namelijk de reis naar jouw doorkeuken. Op basis van dit gesprek komen wij met een passend advies. Ben je helemaal enthousiast, dan gaan wij aan de slag met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op jullie wensen en behoeften, inclusief 3D-tekening met verschillende aanzichten.

En dan… Van droom naar werkelijkheid.

Gefeliciteerd, wij gaan met jouw droomkeuken aan de slag. Zo voorzien wij jou en je aannemer van een volledige installatietekening, zodat je weet welke voorbereidingen er getroffen dienen te worden om jouw keuken op maat te realiseren. Na het leveren van een overzichtelijke planning, kan voor ons het echte werk beginnen. Ons enthousiaste montageteam gaat aan de slag met het monteren van jouw droomkeuken.

Omdat wij veel liefde en aandacht in de keuken op maat stoppen, hebben we zo’n drie dagen nodig om de keuken te monteren. Na de volledige montage van de monteurs komen we graag na een week nog eens langs om jullie keuken definitief op te leveren. We nemen alle tijd om alles rustig langs te lopen, de apparatuur uit te leggen zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.

houten keuken

Bereikbaarheid De Mulder Keukens op Maat

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Dit kan eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen of door gebruik te maken van ons contactformulier. Uiteraard kun je op de onderstaande openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showrooms.

moderne keuken

Openingstijden

  • Maandag 09:00 – 17:00 (uitsluitend Wanssum)
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 10:00 – 16:00 (uitsluitend Malden)
  • Zondag gesloten