Neem contact op

Keuken op maat betaalbaar

We krijgen vaak de vraag of een keuken op maat betaalbaar is. Dit ligt allereerst geheel aan jouw wensen. Hoe meer wensen je hebt, hoe hoger de prijs zal zijn. Maar er zijn ook veel mogelijkheden bij onze keukens op maat. Juist daardoor, kunnen we vaak een keuken op maat op verschillende manieren betaalbaar maken. Omdat er veel wensen, maar ook veel mogelijkheden zijn, is het heel lastig om een vaste prijs te geven voor wat een keuken kost. Daarom plannen wij graag samen met jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Aan de hand van jouw input komt de keukenadviseur met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op jouw wensen en behoeften, inclusief 3Dschetsen met verschillende aanzichten. Vanzelfsprekend krijg je alle tijd en ruimte om even alles te laten bezinken en jouw op- of aanmerkingen door te geven aan onze adviseur.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Betaalbare keukens op maat

In keukenland hoor je vaak dat wanneer een klant die dag overgaat tot kopen, ze een speciale prijs krijgen. En krijgen dan ineens een hoge “korting” geboden van soms wel de helft van het totaalbedrag. Wij zijn geen keukenzaak die behoort tot die “cowboy-wereld”.  Wij maken maatwerk keukens in eigen fabriek. Het maatwerk in de materialen van onze keukens, maar ook in het geven van advies, daar zetten we een eerlijke prijs tegenover. Dat wat het moet kosten dat is de prijs, niet meer niet minder. We maken er ook niet graag een (koe)handel van, de prijs die door onze keukenadviseur wordt neergelegd is altijd een eerlijke en betrouwbare prijs. Natuurlijk valt er altijd te praten over de prijs. De keukenadviseur zal dan samen met je naar de mogelijkheden kijken, die de prijs mogelijk kunnen beïnvloeden, bijv. door ander apparatuur, of een ander houtsoort e.d. te kiezen.

Zwarte Keuken - Landelijk

Mogelijkheden keuken op maat

Zoals eerder aangegeven is er veel mogelijk bij keukens op maat. Denk aan verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van o.a.: Miele, Gaggenau, Bosch, Bora en nog veel meer. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. In onze showrooms in Wanssum (Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat de mogelijkheden allemaal zijn. Maar we laten het je ook graag zien en voelen. Wij vinden het heel belangrijk dat de combinatie van je beleving met de materialen van de keuken goed is. Jij moet je tenslotte straks thuis voelen in jouw eigen keuken. Wanneer we jouw verhaal en wensen horen, kunnen we jou ook precies vertellen wat bij jouw verhaal past, wat de mogelijkheden precies zijn en wat dat gaat kosten. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid!

Bekijk de website en sociale media van De Mulder Keukens op Maat.

klassieke keuken

Onze houten keukens worden gemaakt in eigen meubelmakerij

Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij. Het wordt gemaakt zoals wij het bedenken en geen merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen en houtsoorten. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve houten keukens op maat voor in Brabant, Limburg en Gelderland.

Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en de meubelmakerij. Zoals eerder benoemd, laten wij u graag de verschillende houtsoorten zien, waarmee wij werken. In de meubelmakerij kun je dan zelf zien en ervaren hoe deze houtsoorten worden verwerkt tot jouw droomkeuken op maat.