Neem contact op

Keuken op maat laten maken kosten

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn wanneer je een keuken op maat laat maken. Dit ligt allereerst geheel aan jouw wensen. Omdat er veel wensen, maar ook veel mogelijkheden zijn. Het is heel lastig om een vaste prijs te geven voor wat een keuken kost. Wij geven jouw keuken alle liefde en aandacht die het verdient. Samen met jou en ons enthousiaste team verwezenlijken we jouw droomkeuken. Van conceptueel idee tot een concreet plan tot oplevering: ons team begeleidt het hele proces middels persoonlijke aandacht. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijk.

Plan daarom geheel vrijblijvend een intakegesprek in onze showroom in Malden of Wanssum. Zodat je samen met onze keukenadviseur alle mogelijkheden en wensen kunt bespreken. Aan de hand van jouw input komt de keukenadviseur met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd, inclusief 3D schetsen met verschillende aanzichten. Deze kun je vervolgens altijd aanpassen en bijstellen, totdat dit geheel naar wens is. Wij vinden het belangrijk om samen in gesprek te blijven, zodat wij je wensen geheel kunnen omzetten naar het werkelijk maken van jouw droomkeuken.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Eerlijke kosten voor een keuken op maat

Wij maken maatwerk keukens in eigen fabriek. De ambacht en de materialen hebben een prijs, maar dit hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn. Voor het maatwerk en de materialen van onze keukens en het geven van advies, vragen wij altijd een eerlijke prijs. We leggen ons kostenplaatje dan ook graag aan je uit. Natuurlijk valt er altijd te praten over de prijs. De keukenadviseur zal dan samen met jou naar de mogelijkheden kijken, die de prijs mogelijk kunnen beïnvloeden, bijv. door ander apparatuur, of een ander houtsoort e.d. te kiezen.

Bekijk de website en sociale media van De Mulder Keukens op Maat

landelijke keuken
robuuste keuken

Mogelijkheden keuken op maat

Jouw keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie; een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Wij maken jouw maatwerkkeuken met de mooiste materialen en de beste technische oplossingen.

Denk hierbij aan de verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van o.a.: Miele, Gaggenau, Bosch, Bora en nog veel meer. Er is echt heel veel mogelijk, dat moet je zien, horen en voelen! In onze showrooms in Wanssum (Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat de mogelijkheden allemaal zijn. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid!