Neem contact op

Keuken prijzen inclusief montage

We krijgen vaak de vraag wat de keuken prijzen zijn inclusief montage. Dit ligt allereerst geheel aan jouw wensen. Omdat er veel wensen, maar ook veel mogelijkheden zijn, is het heel lastig om een vaste keuken prijzen inclusief montage te geven. Plan daarom geheel vrijblijvend een intakegesprek in onze showroom in Malden of Wanssum. Zodat je samen met onze keukenadviseur alle mogelijkheden en wensen kunt bespreken. Aan de hand van jouw input kan de keukenadviseur je een schets en globale kostenplaatje geven.  Mocht je het graag volledig gespecificeerd willen weten, kan de keukenadviseur een allesomvattende offerte voor je maken, inclusief 3Dschetsen met verschillende aanzichten. Deze kun je vervolgens altijd aanpassen en bijstellen, totdat dit geheel naar wens is. Wij vinden het belangrijk om samen in gesprek te blijven, zodat wij jullie wensen geheel kunnen omzetten naar jullie droomkeuken.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Prijzen montage

We kijken graag samen naar de uren waarvan wij verwachten dat de monteurs nodig hebben om jouw droomkeuken te monteren. Dit ligt helemaal aan de complexiteit van jouw keuken en de keukenruimte. Wanneer er veel details, specials zoals wij dat zeggen, en/of hoeken zijn, kost dit uiteraard meer tijd om te monteren. Maar er zijn ook veel mogelijkheden bij keukens op maat, wij hanteren daarom ook geen vaste montage prijzen en stemmen dit geheel af op wat er daadwerkelijk nodig is. Wij plannen graag geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. We kunnen dan onder andere de montage prijzen nader toe lichten.

moderne keuken
houten keuken

Keukenmontage

Onze keukenmonteurs weten waar ze het over hebben. Zij hebben vaak een houtvakschool gedaan, waardoor ze niet alleen veel verstand hebben van hout, meubels en keukens, maar ook nog eens erg handig zijn. Zij maken de mooiste dingen en hebben de beste oplossingen. Onze monteurs weten van aanpakken en zijn niet zomaar uit het veld geslagen. Met een bus vol goed gereedschap maken zij van jouw keuken een droomkeuken.

De keukens worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt, en wanneer er bijvoorbeeld blijkt dat het op locatie anders of beter kan, dan wordt dat vaak direct opgelost en aangepakt. Onze monteurs gaan geen uitdaging uit de weg en wanneer zij er niet direct uitkomen, wordt dit direct teruggekoppeld met de werkvoorbereiding en samen kijken ze dan naar de beste oplossing.

Na de volledige montage van de keuken zal de monteur rustig samen met jou de keuken even nalopen. Zo kan hij je wat wegwijs maken met je nieuwe keukenapparatuur, zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.  Ook na oplevering, staan wij graag voor je klaar! Mocht er nog wat zijn met bijvoorbeeld apparatuur en/of er moet een deurtje opnieuw afgesteld worden, laat het ons weten en we lossen dat samen met onze keukenmonteurs op.