Neem contact op

Keuken Renovatie Limburg

Op zoek naar een professionele partij voor jouw keukenrenovatie in Limburg? Bij De Mulder Keukens op Maat blazen wij graag jouw oude keuken nieuw leven in. Of je nu verouderde elementen of apparatuur wilt vervangen, het wauw-effect aan je huidige keuken wilt toevoegen of een compleet nieuwe keuken op maat wilt laten maken: wij staan voor je klaar om jouw droomkeuken te realiseren.

Wij realiseren jouw droomkeuken, door praktisch, functionaliteit en design met elkaar te combineren. Wij maken en renoveren maatwerk keukens die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl. Samen met jou creëren wij de oplossing voor het echte leven, waarbij topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen de basis voor onze ontwerpen vormen.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keuken renovatie in eigen stijl

Bij De Mulder Keukens op Maat begrijpen we dat jouw keuken de verbindende factor binnen je huishouden of gezin is. Daarom willen wij je graag helpen met het creëren van de perfecte keuken. Bij ons is niets te gek. Van landelijk, klassiek en modern of een combinatie hiervan: jouw wens is leidend. Wanneer je jouw keuken wilt laten renoveren, denken wij graag met je mee over de mogelijkheden, materialen en extra opties voor jouw keuken. Jouw droom, onze uitdaging! Alvast inspiratie opdoen?

Zwarte Keuken - Landelijk

Keuken renovatie op maat in Limburg

Bij De Mulder Keukens op Maat produceren en renoveren we al onze keukens in onze eigen meubelmakerij in Wanssum (Limburg). Hierdoor ligt de volledige controle over het proces bij ons. Zo maken wij keukens zoals wij het samen met jou bedenken, zonder beperkingen van merken. Onze vakmensen werken alleen met de mooiste en beste materialen en houtsoorten. Dat resulteert in tijdloos maatwerk met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Daarbij zorgen wij voor een perfecte montage van je keuken en beperken we door ons maatwerk het meten en zagen op locatie tot een minimum. Wil je direct al keuken renovaties zien die wij in Limburg onlangs uitvoerden? Bekijk de droomkeukens van onze klanten op onze website!

kookeiland

Bezoek onze keuken showroom en meubelmakerij in Limburg

Inspiratie opdoen bij een keukenrenovatiezaak in Limburg? Breng dan een bezoek aan onze grote keuken showroom in Wanssum (bij Venray)! Wij verwelkomen je graag om onze showroomkeukens te bekijken, aan te raken en de materialen te voelen. Zo doe jij genoeg inspiratie en ideeën op voor jouw droomkeuken.

Wist je dat je ook onze meubelmakerij kan bezoeken? In de meubelmakerij kun je zelf zien en ervaren hoe jouw droomkeuken op maat wordt gemaakt. Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Plan jouw bezoek aan onze meubel renovatie showroom in Limburg eenvoudig online.