Neem contact op

Keuken Renovatie Nijmegen

Wil je jouw keuken in de buurt van Nijmegen laten renoveren? Bij De Mulder Keukens op Maat bieden we professionele keukenrenovaties aan die jouw keuken nieuw leven inblazen! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitstraling, meer functionaliteit of het vervangen van verouderde apparatuur: wij staan voor je klaar om van jouw oude keuken een droomkeuken te maken. Alvast ideeën of inspiratie opdoen? Bezoek onze keukenshowrooms in Malden (bij Nijmegen) of Wanssum (bij Venray).

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Renoveer je keuken in jouw eigen stijl

Van oudsher staat voor veel mensen de keuken bekend als één van de belangrijkste plekken in huis. In de keuken begint en eindigt jouw dag: ‘s ochtends rustig opstarten met een voedzaam ontbijt en kop koffie; ‘s avonds sluit je de dag ontspannen af met een goed glas wijn. Bij de Mulder keukens op maat staat jouw (levens)stijl bij ons centraal. Wij bieden advies op maat over materialen, aanpak en extra opties. Daarbij vervaardigen wij al onze keukens in onze eigen meubelmakerij. Dat geeft jou alle ruimte en vrijheid om jouw keuken precies zo in te richten zoals jij graag wilt. Van landelijk, klassiek tot modern of een combinatie hiervan: voor ons is bijna niets te gek! 

Ben je benieuwd naar de resultaten van onze keukenrenovaties in Nijmegen? Scrol dan eens door de droomkeukens van onze klanten op onze website. Meer ideeën of inspiratie opdoen voor jouw keuken renovatie? Bekijk dan onze Pinterest Pagina.

landelijke keuken

Bezoek onze grote keuken showroom in Nijmegen

Jouw keuken is de plek waar je dagelijks wilt genieten van een heerlijke kop koffie in de ochtend en culinaire momenten met vrienden of familie in de avond. Om jouw keuken renovatie tot een daverend succes te maken, nodigen wij je graag uit om onze grote keuken showroom in Nijmegen en Wanssum te bezoeken. Hier kun je de showroomkeukens aanraken en de materialen voelen!

moderne keuken

Advies op maat voor jouw keuken renovatie

Weet jij al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw droom te realiseren. Zij adviseren je graag over welke materialen, extra opties en andere zaken die goed bij jouw droomkeuken zouden passen. Uiteraard stellen ze op de korte termijn een offerte voor je op, zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Jouw keuken renovatie volledig op maat

Wij maken iedere keuken volledig op maat. In onze eigen meubelmakerij werken wij met de precieze afmetingen van jouw keuken. Dat scheelt bij het monteren ontzettend veel meten en zagen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens je keuken renovatie in Nijmegen? Plan jouw bezoek aan onze showroom dan eenvoudig online!

moderne keuken