Neem contact op

Keukenblok compleet

De Mulder Keukens op Maat ontwerpt keukens met keukenblok compleet voorzien van jouw wensen! We creëren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij. Want design is mooi, maar een nieuwe keuken krijgt pas echt betekenis als hij past in jouw leven.

Er zijn talloze mogelijkheden en diverse stijlen om jouw keukenblok compleet te maken. Je kunt hiermee alle kanten op. Wil je graag weten wat in jouw keukenruimte past en wat dan de mogelijkheden zijn? Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Indeling en apparatuur van je keukenblok

Het is van belang om goed na te denken over wat je met het keukenblok wil doen. Wil je er bijvoorbeeld alleen op koken of spoelen, of wil je het juist allebei? Er zijn tegenwoordig hele mooie oplossingen voor kookplaten met veldafzuiging. Zo heb je geen afzuigkap meer boven je kookplaat, maar de afzuiging zit in je kookplaat en werkt met een recirculatie systeem.
Als je kiest voor meerdere functies van het complete keukenblok, let dan goed op de indeling. Houd er rekening mee dat je naast de kookplaat en de spoelbak, ook voldoende werkruimte hebt om jouw maaltijden op te bereiden.

Een koelkast, vaatwasser en oven(s) zijn meestal ook gewenst in een keukenblok, maar vragen ook de nodige ruimte. Hierdoor lever je vaak effectieve werkruimte in. We kijken graag samen naar de meest effectieve en efficiënte indeling van het keukenblok. Want er zijn echt heel veel mogelijkheden. Bedenk daarom van tevoren goed wat je wensen zijn, maar ook wat je praktisch vindt. Dan maken we samen jouw keukenblok echt helemaal compleet!

kraan
landelijk interieur

Compleet interieur

Vanwege het stukje maatwerk is de link al snel gelegd naar interieur. Waarom ook niet! Een verlengstuk van je identiteit in bijkeuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Denk hierbij ook aan een mooie tafel, of meubel in hetzelfde materiaal als je keuken. Een bijkeuken volledig op maat en in jouw smaak. En past het standaard net niet in jouw badkamer of slaapkamer dan gaat De Mulder Keukens op Maat ook hierin graag de uitdaging met jou aan. Kortom wij maken niet alleen jouw keukenblok maar ook je interieur compleet.