Neem contact op

Keukenpanelen op maat

Ben je op zoek naar mooie keukenpanelen op maat? Bij De Mulder Keukens op Maat ontwerpen we keukens die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl. Zo creëren we oplossingen voor het echte leven, door praktijk, functionaliteit en design te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. De inspiratiebron, dat ben jij.

We bieden keukens in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

De verbindende plek in huis

De keuken is van ouds voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis en daarmee een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In de keuken wordt geleefd. Denk aan het drinken van een lekkere espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten.

Bij De Mulder Keukens op Maat weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat dit moment optimaal tot zijn recht komt, in een keuken die past bij jouw manier van leven. De Mulder Keukens op Maat hoort graag hoe jouw droomkeuken eruitziet, zodat we deze droom werkelijk kunnen maken! Samen met jou zetten we de juiste stappen van een conceptueel idee naar een concreet plan naar de allerbelangrijkste stap; het opleveren van jouw droomkeuken. Niets is voor ons te gek. We maken de zodat jouw droomkeuken altijd past.

houten keuken

De keuken moet aansluiten bij jouw levensstijl

Het is voor ons belangrijk dat een nieuwe keuken naadloos aansluit bij de levensstijl van jouw gezin. Bij De Mulder Keukens op Maat creëren wij oplossingen door praktische en functionele eigenschappen met design te combineren. Topkwaliteiten, een mooi design en bijzondere materialen vormen daarbij een belangrijk fundament. Bij het ontwerpen van de keuken(panelen) op maat ben jij, de klant, onze inspiratiebron. Een keuken krijgt namelijk pas echt betekenis als deze past bij jouw persoonlijke leven.

moderne keuken

Bereikbaarheid De Mulder Keukens op Maat

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, het ontwerp en de realisatie. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Dit kan eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen of door gebruik te maken van ons contactformulier. Uiteraard kun je op de onderstaande openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showrooms.

Openingstijden

  • Maandag 09:00 – 17:00 (uitsluitend Wanssum)
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 10:00 – 16:00 (uitsluitend Malden)
  • Zondag gesloten