Neem contact op

Keukenrenovatie Brabant

Op zoek naar een professionele partij voor jouw keukenrenovatie in Brabant? Bij De Mulder Keukens op Maat blazen wij graag jouw oude keuken nieuw leven in. Bezoek onze grote keuken showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland). Wanneer je in het midden of oosten van Brabant komt, liggen onze showrooms voor jou op een steenworp afstand.

De Mulder Keukens op Maat creëert de maatwerk keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. En of je nu verouderde elementen of apparatuur wilt vervangen, het wauw-effect aan je huidige keuken wilt toevoegen of een compleet nieuwe keuken op maat wilt laten maken: wij staan voor je klaar om jouw droomkeuken te realiseren. Dat doen wij door praktisch, functionaliteit en design met elkaar te combineren. Houd je van landelijk, modern, stoer of een combinatie hiervan? Bij ons is veel mogelijk, samen realiseren wij jouw droomkeuken tot in de kleinste details.

Bespreek de opties voor een keukenrenovatie Brabant

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukenrenovatie op maat uit onze eigen meubelmakerij

Bij De Mulder Keukens op Maat begrijpen we dat een keuken het hart van je huis is. Je keuken is de plek waar je de dag met een heerlijke kop koffie begint en ‘s avonds met een goed glas wijn eindigt. In onze eigen meubelmakerij in Wanssum (Limburg) vervaardigen wij met veel passie en vakmanschap onze keukens op maat. Hierdoor ligt de volledige controle over het proces bij ons. Dat maakt dat wij flexibel jouw keuken precies zo kunnen hoe jij het graag wilt, zónder beperkingen van merken.

Samen met jou creëren wij de oplossing voor het echte leven, waarbij topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen de basis voor onze ontwerpen vormen. Alvast inspiratie opdoen?

Zwarte Keuken - Landelijk
keuken modern

Bezoek onze grote keukenshowrooms

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keukenrenovatie in Brabant? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze keuken showrooms in Wanssum, bij Venray, of in Malden, bij Nijmegen. Onze experts staan klaar om je persoonlijk advies te geven en je te begeleiden bij het realiseren van jouw droomkeuken. En wist je dat je ook onze meubelmakerij kan bezoeken? In de meubelmakerij kun je zelf zien en ervaren hoe jouw droomkeuken op maat wordt gemaakt.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Je bezoek aan onze keukenshowrooms plan je eenvoudig online!