Neem contact op

Keukens Nijmegen omgeving

Ben jij op zoek naar keukens in Nijmegen en omgeving? In onze showroom in Malden/Nijmegen plannen altijd samen met de jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Wij zitten in Malden (Nijmegen) met drie bedrijven in een pand, namelijk van Benthum haarden en Woon á la carte. In onze showroom in Malden kunnen we dan ook een totaalplaatje laten zien van een woon- en/of leefkeuken. In onze keukenopstellingen in Malden kunnen we de stijlen ‘landelijk-modern’ en ‘modern laten zien. In onze showroom in Wanssum, dit ligt een half uurtje verder dan Malden, kunnen we ook klassieke keukenopstellingen laten zien. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

Bezoek onze showroom in Malden

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Hoe presenteren wij verder onze keukens in Nijmegen en omgeving?

Met het intakegesprek begint de reis naar jullie droomkeuken. Wij zorgen voor de koffie, inspiratie, passie en kennis. Aan de hand van jullie input komen wij met een eerste, geheel vrijblijvend advies. We presenteren een eerste ontwerp van jullie droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten.

Want wij zien een keuken als de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt, waar échte verbinding centraal staat. Onze klanten dromen niet alleen van een perfect op maat gemaakt kastje of de nieuwste Quooker; onze klanten dromen van wat hun droomkeuken te bieden heeft. Uitgebreid ontbijten met je gezinnetje, heerlijk tot rust komen met een Italiaanse espresso of eindeloos tafelen met vrienden of familie: dáár gaat het om in het leven.

familiekeuken
landelijke keuken

Inspiratie keukens Nijmegen en omgeving

We helpen je graag aan nieuwe inspiratie en ideeën voor jouw eigen droomkeuken. Op onze website vind je opleveringen van keukens in Nijmegen en omgeving. Op onze Pinterest- Instagram en Facebookpagina delen we keukens die we in het verleden opgeleverd hebben en daarnaast ook sfeerbeelden van andere keukens die jou op weg kunnen helpen bij de totstandkoming van je toekomstige keuken.