Neem contact op

Keukens op maat Brabant

Op zoek naar keukens op maat in Brabant? Breng eens een bezoekje in een van onze showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland). Wanneer je uit het midden of oosten van Brabant komt, liggen onze showrooms voor je op een steenworp afstand. Het is zeker de moeite waard om onze keukens op maat eens te komen bekijken in één van onze showrooms. Maak vrijblijvend een afspraak en onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze keukens op maat, ook voor jou in Brabant.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukens en interieur op maat

We bieden keukens in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Deze stijlen kun je op onze website, Pinterest pagina en natuurlijk in onze showrooms bekijken. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze keukenontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, alles kan op maat gemaakt worden, ook in Brabant.

Laat je inspireren op onze website

Klassieke keukens op maat

Ambacht in eigen meubelmakerij

Wil je zien hoe jouw keuken op maat tot stand komt? Je bent meer dan welkom om een bezoekje te brengen aan de meubelmakerij waar jouw keuken op maat gemaakt wordt. Laat het ons even weten, dan plannen we gezamenlijk een bezoekje in wanneer het jou uitkomt.

Moderne keukens op maat

Keukens en klanten uit Brabant

Jouw keuken is de belangrijkste plek en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie; een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat dit moment optimaal tot zijn recht komt, in een keuken die past bij jouw manier van leven. De Mulder Keukens op Maat heeft al een aantal droomkeukens op maat mogen opleveren in Brabant. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak om de perfecte droomkeuken op maat te realiseren.

Twee keukenzaken

We hebben een keukenzaak in Wanssum (Limburg) en in Malden (onder Nijmegen), daar zit een afstand van een half uurtje rijden tussen. Beide showrooms zijn met zorg en aandacht ingericht, maar de opzet is totaal anders. In Wanssum laten we meerdere en verschillende keukenopstellingen zien en in Malden kunnen we je inspireren voor een totaalplaatje van de keuken tot en met het interieurwerk in je hele huis. Denk hierbij aan badkamer, haardmeubel, garderobe, kledingkasten e.d. Je bent dus van harte welkom voor een bezoek aan zowel onze keukenzaak in Nijmegen, als in onze keukenzaak in Limburg!

Landelijke keukens op maat