Neem contact op

Keukens op maat

Bij De Mulder Keukens maken wij enkel keukens op maat, waarbij we uitgaan van jouw/jullie specifieke wensen. Wij geven jouw keuken alle liefde en aandacht die het verdient. Samen met jou en ons enthousiaste team verwezenlijken we jouw droomkeuken. Van conceptueel idee tot een concreet plan tot oplevering: ons team begeleidt het hele proces middels persoonlijke aandacht.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

Een keuken die aansluit bij jouw levensstijl

Mogelijkheden keukens op maat

Jouw keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie; een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Wij maken jouw maatwerkkeuken met de mooiste materialen en de beste technische oplossingen. Denk hierbij aan de verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van o.a.: Miele, Gaggenau, Bosch, Bora en nog veel meer. Er is heel veel mogelijk, dat moet je zien, horen en voelen! In onze showrooms in Wanssum (Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat de mogelijkheden allemaal zijn. Geef ons je droom en wij maken hem werkelijkheid!

moderne keuken op maat

Keukens en interieur op maat

We bieden keukens maar ook interieur in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Deze stijlen kunt u op onze website, Pinterest pagina en natuurlijk in onze showrooms bekijken. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, dus zowel keukens als interieur kan op maat gemaakt worden.

Strakke moderne keuken op maat

Ambacht in onze eigen meubelmakerij

Wil je zien hoe jouw keuken op maat tot stand komt? Je bent meer dan welkom om een bezoekje te brengen aan de meubelmakerij waar jouw keuken op maat gemaakt wordt. Laat het ons even weten, dan plannen we gezamenlijk een bezoekje in wanneer het jou uitkomt

Twee keukenzaken

We hebben een keukenzaak in Wanssum (Limburg) en in Malden (onder Nijmegen), daar zit een afstand van een half uurtje rijden tussen. Beide showrooms zijn met zorg en aandacht ingericht, maar de opzet is totaal anders. In Wanssum laten we meerdere en verschillende keukenopstellingen zien en in Malden kunnen we je inspireren voor een totaalplaatje van de keuken tot en met het interieurwerk in je hele huis. Denk hierbij aan badkamer, haardmeubel, garderobe, kledingkasten e.d. Je bent dus van harte welkom voor een bezoek aan zowel onze keukenzaak in Nijmegen, als in onze keukenzaak in Limburg!

Zwarte moderne keuken