Neem contact op

Keukenspeciaalzaak Nijmegen

Ben je op zoek naar een keukenspeciaalzaak in Nijmegen? Kom dan zeker eens langs bij De Mulder Keukens op Maat in Malden. Onze keukenspeciaalzaak ligt onder de rook van Nijmegen aan de Sluisweg in Malden. Vanuit de St. Anna in Nijmegen rijd je in één rechte weg naar onze keukenspeciaalzaak in Malden. Zoals onze naam al doet vermoeden, ontwerpen we bij De Mulder Keukens op Maat een keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. De inspiratiebron, dat ben jij.t.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

Een keuken die aansluit bij jouw levensstijl

De verbindende plek in huis

De keuken is van ouds voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis en daarmee een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In de keuken wordt geleefd. Denk aan het drinken van een lekkere espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten. In onze keukenspeciaalzaak in Malden (Nijmegen) hebben we een mooie showroom met keukens in diverse stijlen, maar voor inspiratie kun je natuurlijk ook kijken naar de keukens van onze klanten op onze website of op onze Pinterest pagina.

Moderne witte keuken

Kom naar onze keukenspeciaalzaak in Malden (Nijmegen)

Wij geven jouw keuken alle liefde en aandacht die het verdient. Samen met jou en ons enthousiaste team verwezenlijken we jouw droomkeuken. Van conceptueel idee tot een concreet plan tot oplevering: ons team begeleidt het hele proces middels persoonlijke aandacht

moderne zwarte keuken

Plan een geheel vrijblijvend intakegesprek

Samen met onze keukenspecialist kun je alle mogelijkheden en wensen bespreken. Aan de hand van jouw input komt de keukenspecialist met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd, inclusief 3D-schetsen met verschillende aanzichten. Deze kun je vervolgens altijd aanpassen en bijstellen, totdat dit geheel naar wens is. Wij vinden het belangrijk om samen in gesprek te blijven, zodat wij jullie wensen geheel kunnen omzetten naar het werkelijk maken van jullie droomkeuken.