Neem contact op

Keukenspecialist Limburg

Zoek je een keukenspecialist in Limburg? Kom dan eens langs bij De Mulder Keukens op Maat in Wanssum Limburg of neem een kijkje op onze website. Bij De Mulder Keukens op Maat ontwerpen en maken we keukens die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. De inspiratiebron, dat ben jij!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

De belangrijkste leefruimte is de keuken

De keuken wordt steeds meer het hart van onze woning. Het is een leefruimte waar we onze gasten ontvangen, samenzitten met het gezin of ontspannen na een lange werkdag. Een open keuken is erg populair en wordt steeds meer een verlengde van de woonkamer. Redenen genoeg om de ruimte efficiënt in te richten! Onze keukenspecialisten in Limburg denken graag met u mee in het beste ontwerp van uw keuken in de bestaande of nieuwe ruimte.

Landelijke open keuken

Vrijblijvend intakegesprek met onze keukenspecialisten

Onze keukenspecialisten in Wanssum (Limburg) plannen altijd samen met de jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Bij het intakegesprek begint de echte reis naar de droomkeuken. Wij zorgen voor de koffie, inspiratie, passie en kennis.
Aan de hand van de input van de klanten komt de keukenspecialist tot een eerste, geheel vrijblijvende advies. We presenteren een eerste ontwerp van de droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten.

Landelijke keukens

Wij zijn officieel Miele Kitchen Experience partner

Miele Kitchen Experience Partners zijn door Miele speciaal geselecteerde Miele dealers, die de meerwaarde van de Miele apparaten echt kennen. Miele stelt dan ook de nodige eisen aan opleiding en uitstraling van de showroom. Als partner van Miele beschikt De Mulder Keukens op Maat over een breed assortiment Miele apparaten met natuurlijk de laatste nieuwtjes. De kennis van Miele apparaten ligt bij De Mulder Keukens op Maat op een hoog niveau, waardoor we jou alles kunnen vertellen en uitleggen over de fantastische keukenapparaten. Wij voldoen dus aan alle eisen om jouw keukenspecialist op het gebied van Miele apparatuur te zijn.

Je vindt ons ook bij de Miele dealers.

Kennis in keukenapparaten

Onze keukenspecialisten in Wanssum (Limburg) hebben kennis van meerdere A-keukenapparaten als: Bora, Bosch, Gaggenau, Quooker, Atag, Siemens, Neff, Liebherr, Steel, Falcon, Stoves, Lancanche e.d. Bijna al deze merken kunnen wij jou ook in onze showroom in Wanssum Limburg ook laten.

Twee keukenzaken

We hebben een keukenzaak in Wanssum (Limburg) en in Malden (onder Nijmegen), daar zit een afstand van een half uurtje rijden tussen. Beide showrooms zijn met zorg en aandacht ingericht, maar de opzet is totaal anders. In Wanssum laten we meerdere en verschillende keukenopstellingen zien en in Malden kunnen we je inspireren voor een totaalplaatje van de keuken tot en met het interieurwerk in je hele huis. Denk hierbij aan badkamer, haardmeubel, garderobe, kledingkasten e.d. Je bent dus van harte welkom voor een bezoek aan zowel onze keukenzaak in Nijmegen, als in onze keukenzaak in Limburg!

keukenzaak Wanssum en Malden