Neem contact op

Keukenwinkel Nijmegen

Onze keukenwinkel in Malden/Nijmegen bieden wij keukens in de stijlen ‘landelijk-modern’ en ‘modern’. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

Want wij zien een keuken als de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt, waar échte verbinding centraal staat. Onze klanten dromen niet alleen van een perfect op maat gemaakt kastje of de nieuwste Quooker; onze klanten dromen van wat hun droomkeuken te bieden heeft. Uitgebreid ontbijten met je gezinnetje, heerlijk tot rust komen met een Italiaanse espresso of eindeloos tafelen met vrienden of familie: dáár gaat het om in het leven.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Vrijblijvende afspraak in onze keukenwinkel

In onze keukenwinkel in Malden/Nijmegen plannen altijd samen met de jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Bij het intakegesprek begint de echte reis naar de droomkeuken. Wij zorgen voor de koffie, inspiratie, passie en kennis. Aan de hand van de input van de klanten komt de keukenspecialist tot een eerste, geheel vrijblijvende advies. We presenteren een eerste ontwerp van de droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten.

kookeiland
landelijke keuken

Keukenwinkel op maat

De keuken wordt steeds meer het hart van onze woning. Het is een leefruimte waar we onze gasten ontvangen, samenzitten met het gezin of ontspannen na een lange werkdag. Een open keuken is erg populair en wordt steeds meer een verlengde van de woonkamer. Redenen genoeg om de ruimte efficiënt in te richten! Onze keukenspecialisten in onze keukenwinkel in Malden/Nijmegen, denken graag met je mee in het beste ontwerp van uw keuken in de bestaande of nieuwe ruimte.
Samen met Van Benthum Haarden en Woon à la carte, waarmee wij de winkel delen in Malden, kunnen wij je aan de hand nemen en laten inspireren van de keuken tot en met het interieurwerk in je hele huis. Denk aan badkamer, haardmeubel, garderobe, kledingkasten e.d.