Neem contact op

Keukenwinkels Gelderland

Ben jij op zoek naar keukenwinkels in Gelderland? De Mulder Keukens op Maat zit gevestigd te Malden onder de rook van Nijmegen. Zoals onze naam al doet vermoeden, ontwerpen we bij De Mulder Keukens op Maat een keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. En de inspiratiebron, dat ben jij!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukenwinkels op maat

Wij geven jouw keuken alle liefde en aandacht die het verdient. Samen met jou en ons enthousiaste team verwezenlijken we jouw droomkeuken. Van conceptueel idee tot een concreet plan tot oplevering: ons team begeleidt het hele proces middels persoonlijke aandacht.

Plan daarom geheel vrijblijvend een intakegesprek in onze keukenwinkel in Gelderland (Malden) of Limburg (Wanssum). Zodat je samen met onze keukenspecialist alle mogelijkheden en wensen kunt bespreken. Aan de hand van jouw input komt de keukenspecialist met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd, inclusief 3Dschetsen met verschillende aanzichten. Deze kun je vervolgens altijd aanpassen en bijstellen, totdat dit geheel naar wens is. Wij vinden het belangrijk om samen in gesprek te blijven, zodat wij jullie wensen geheel kunnen omzetten naar het werkelijk maken van jullie droomkeuken.

Zwarte Keuken - Landelijk
showroom malden

Meerdere winkels in één

In onze keukenwinkel in Gelderland (Malden) delen wij onze showroom met twee andere bedrijven. Samen met van Benthum Haarden en Woon a la carte vormen we een goed team. Wij kunnen jullie een totaalplaatje bieden van de keuken, het interieur en de haard(en). We besteden graag tijd, aandacht en energie aan ons (totaal) advies, ontwerp en realisatie. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren, werken wij daarom bij voorkeur op afspraak, zodat we (allemaal) voor je klaarstaan. Uiteraard kun je ook altijd geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showrooms.