Neem contact op

Keukenzaak Gelderland

Zoek je een keukenzaak in Gelderland? Kom dan eens langs bij De Mulder Keukens op Maat in Malden Gelderland of neem een kijkje op onze website. Bij De Mulder Keukens op Maat ontwerpen en maken we keukens die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product.

Want de keuken wordt steeds meer het hart van onze woning. Het is een leefruimte waar we onze gasten ontvangen, samenzitten met het gezin of ontspannen na een lange werkdag. Een open keuken is erg populair en wordt steeds meer een verlengde van de woonkamer. Redenen genoeg om de ruimte efficiënt in te richten! In onze keukenzaak in Gelderland, denken graag met je mee in het beste ontwerp van de keuken in de bestaande of nieuwe ruimte.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Vrijblijvend intakegesprek in onze keukenzaak

Onze keukenspecialisten in Malden Gelderland plannen altijd samen met de jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Bij het intakegesprek begint de echte reis naar de droomkeuken. Wij zorgen voor de koffie, inspiratie, passie en kennis.

Aan de hand van de input van de klanten komt de keukenspecialist tot een eerste, geheel vrijblijvende advies. We presenteren een eerste ontwerp van de droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten.

moderne keuken

Onze keukens

Wij produceren onze keukens in eigen meubelmakerij in Wanssum. Het wordt gemaakt zoals wij het samen met jou/jullie bedenken. Daarbij werken met alleen de mooiste en de beste materialen en houtsoorten. Merken van A-keukenapparaten in onze keukenzaak zijn o.a.: : Miele, Bosch, Gaggenau, Bora, Quooker, Atag, Liebherr, Steel, Falcon, Lancanche e.d. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve keukens voor in o.a. Gelderland. We hebben ook een keukenzaak in Wanssum Limburg. Wanssum ligt slechts op een half uurtje rijden van Malden en is te bereiken via de A73.

showroom malden

Keukenzaak Gelderland

Onze keukenzaak in Malden, zit in het pand van Van Benthum haarden. Samen met Van Benthum en Woon a la Carte kunnen wij jullie een sfeerbeeld en indruk geven van wellicht jullie totaalplaatje. Maar wil je je alleen laten inspireren voor een keuken, dan is dat geen probleem. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden die er zijn in werkbladen, apparaten en meubels. Oftewel jouw droomkeuken!

Laat je ook inspireren op onze website en Pinterest pagina!