Neem contact op

Keukenzaak Limburg

Ben je op zoek naar een professionele keukenzaak in Limburg? Kom dan zeker even langs bij De Mulder Keukens op Maat in Wanssum of neem een kijkje op onze website. Zoals onze naam al doet vermoeden, ontwerpen we bij De Mulder Keukens op Maat een keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. We creëren samen met jou de oplossingen voor het echte leven. Dit doen we door praktijk, functionaliteit en design te combineren tot een kwalitatief op maat gemaakt product. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen namelijk de basis voor onze ontwerpen. De inspiratiebron, dat ben jij.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

De keuken moet aansluiten bij jouw levensstijl

Het is voor ons écht belangrijk dat een nieuwe keuken naadloos aansluit bij de levensstijl van jouw en je gezin. Wij creëren bij De Mulder Keukens op Maat daarom oplossingen door praktische en functionele eigenschappen met design te combineren. Topkwaliteiten, een mooi design en bijzondere materialen vormen daarbij een belangrijk fundament. Bij het ontwerpen van de keuken(panelen) op maat ben jij (de klant) onze inspiratiebron. Een keuken krijgt namelijk pas echt betekenis als deze past bij jouw persoonlijke leven. Benieuwd naar hoe wij samen met jou te werk gaan?

klassieke keuken

De verbindende plek in huis

De keuken is van ouds voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis en daarmee een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In de keuken wordt geleefd. Denk aan het drinken van een lekkere espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten. In onze keukenzaken in Limburg hebben we een mooie showroom met keukens in diverse stijlen, maar voor inspiratie kun je natuurlijk ook kijken naar de keukens van onze klanten. Neem een kijkje in de droomkeukens van onze klanten.