Neem contact op

Kwaliteitskeuken 

Jouw keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt; een goed diner met vrienden of familie; een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Wij maken jouw kwaliteitskeuken met de mooiste materialen en de beste technische oplossingen. Denk hierbij aan de verschillende houtsoorten, werkbladen en kleuren. Daarbij werken we met de meest verfijnde keukenapparaten van onder andere.: Miele, Gaggenau, Bosch, Bora en nog veel meer. Er is echt heel veel mogelijk, dat moet je zien, horen en voelen! In onze showrooms in Wanssum (Limburg) en Malden (Gelderland) vertellen we graag wat de mogelijkheden allemaal zijn. Geef ons je droom en wij maken jouw kwaliteitskeuken werkelijkheid!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan in onze showroom

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Kwaliteitskeuken op maat

Wij produceren onze kwaliteitskeukens in eigen meubelmakerij. Het wordt gemaakt zoals wij het bedenken en er zijn geen merken die voor ons bepalen hoe wij het moeten maken. We werken met alleen de mooiste en de beste materialen. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Op deze manier creëren wij exclusieve kwaliteitskeukens.

Wanneer je het leuk en interessant vindt, dan is een bezoek aan de meubelmakerij altijd mogelijk. Wij plannen dan samen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en de meubelmakerij. In de meubelmakerij kun je dan zelf zien hoe onze keukens op maat voor je worden gemaakt.

houten keuken
houten kast

Inspiratie kwaliteitskeuken

We bieden keukens, maar ook interieur in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Deze stijlen kun je op onze website, Pinterest pagina en natuurlijk in onze showrooms bekijken. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze keukenontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij! Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk, alles kan op maat gemaakt worden en heeft een hoogwaardige kwaliteit. We laten je graag alle materialen en apparatuur zien en voelen en we vertellen je graag over alle mogelijkheden in jouw droomkeuken. Kortom we denken graag met je mee.