Neem contact op

Handgemaakte landelijke keukens

De Mulder Keukens op Maat is dé specialist in het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige landelijke keukens. Wij maken gebruik van natuurlijke en robuuste materialen als eiken, natuursteen en traditioneel staal, die onze landelijke keukens een warm en huiselijk gevoel meegeven.

Bij een landelijke keuken denk je vaak al gauw aan een grote meubelschouw, een zwaar fornuis, glasdeuren met roeden en een mokkenrek. De Mulder Keukens denkt verder dan het ‘traditionele’ plaatje en ontwerpt de keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl en wensen. Wij maken van jouw keuken een perfecte en gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. Benieuwd naar ons aanbod in landelijke en landelijk-moderne keukens? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom in Wanssum! Of bekijk onze diensten en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Een handgemaakte landelijke keuken uit eigen meubelmakerij

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie en functionaliteit, is een landelijke keuken de perfecte keuze. Bij De Mulder Keukens op Maat streven wij naar perfectie in elk detail. Onze vakmensen werken met veel passie aan jouw unieke landelijke droomkeuken. Jouw keuken wordt met precisie gemaakt zoals wij bedenken. Het resultaat? Een tijdloze keuken op maat met een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

Nieuwsgierig hoe wij onze keukens maken? Neem dan eens een kijkje in onze meubelmakerij! Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en meubelmakerij. Alvast inspiratie opdoen?

klassieke keuken
landelijke keuken

Keukens en interieur op maat

Bij ons vind je keukens in diverse stijlen: van landelijk, klassiek tot modern. Deze stijlen vind je op onze website, Pinterest-pagina en natuurlijk in onze grote keukenshowrooms in Wanssum en Malden. Jouw wens is altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie.

Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk. Alles kan op maat gemaakt worden. We laten je graag alle materialen zien en voelen en vertellen je de ins en outs over alle mogelijkheden in jouw keuken. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze keukenontwerpen; maar de échte inspiratiebron, dat ben jij.