Neem contact op

Miele keukens showroom

Ben je op zoek naar een Miele keukens showroom? Dan ben je aan het goede adres bij De Mulder Keukens op Maat, want wij hebben grote keukenshowrooms in Malden (bij Nijmegen) en Wanssum (bij Venray). Afhankelijk van jouw wensen kies je de door jou gewenste keuken uit. Onze verkoopadviseurs vertellen je vervolgens graag meer over de mogelijkheden, eigenschappen en andere zaken die komen kijken bij een Miele keuken. Welke apparatuur biedt Miele aan? En welk prijskaartje hangt hier dan aan? Zeer begrijpelijke vragen, die onze verkoopadviseurs zeker kunnen beantwoorden tijdens een adviesgesprek.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Een Miele keuken in jouw stijl

Miele maakt geen keukens, maar wel keukenapparatuur van zeer hoge kwaliteit. Wij integreren deze apparatuur maar al te graag in jouw nieuwe keuken. Al onze keukens worden op maat gemaakt. Daarom heb jij tijdens het uitzoeken van jouw keuken, alle vrijheid om jouw keuken precies zo in te richten zoals jij zelf wilt. Bijna niets is ons te gek! Bij De Mulder Keukens op Maat vind je een groot assortiment aan Miele-apparatuur. Deze apparatuur is makkelijk in gebruik en meestal een zeer stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Wij hebben een breed aanbod aan inbouwapparaten van Miele en helpen je graag met het kiezen van een apparaat dat precies bij jouw wensen past. Dit is van groot belang, omdat inbouwapparaten van Miele vaak de basis vormen van jouw keuken en de rest van de keuken hier omheen wordt gebouwd. Dit is duidelijk te zien wanneer je een bezoek brengt aan onze Miele keukens showroom.

kookplaat en oven

Een Miele keuken volledig op maat

Heb jij al een idee welke soort keuken jij graag in je huis wilt en welke Miele-appratuur hierbij hoort? Dan adviseren onze medewerkers jou graag over welke materialen, extra opties en andere zaken hier goed bij zouden passen. Zij stellen dan uiteraard ook op korte termijn een offerte voor je op. Zo weet jij snel waar je aan toe bent!

landelijke keuken

Breng een bezoek aan onze Miele keuken showroom

De keuken is van oudsher voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis en heeft daarmee een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In de keuken wordt geleefd. Iedere dag weer is je keuken de plek waar je naartoe gaat voor een momentje van rust, samenzijn of om lekker te genieten. Breng een bezoekje aan onze Miele keuken showroom in Wanssum of Malden. Je bent van harte welkom om je te laten inspireren voor je droomkeuken. Wil je direct al voorbeelden zien van hoe wij Miele-apparatuur hebben geïntegreerd in de keukens van klanten? Bekijk dan de droomkeukens van onze klanten op onze website. Of vraag direct een adviesgesprek aan met een van onze keukenadviseurs in onze Miele keuken showroom.