Neem contact op

Montagekosten keuken

Bij De Mulder Keukens op Maat hanteren we geen standaardprijzen voor montagekosten voor keuken en interieur. Dit ligt geheel aan jouw wensen! Omdat er veel wensen, maar ook veel mogelijkheden zijn, hanteren wij geen standaard montagekosten voor een keuken en/of interieur. We kijken graag samen naar de uren waarvan wij verwachten dat de monteurs nodig hebben om jouw droomkeuken te monteren. Dit ligt helemaal aan de complexiteit van jouw keuken en de keukenruimte. Wanneer er veel details, specials zoals wij dat zeggen, en/of hoeken zijn, kost dit uiteraard meer tijd om te monteren. Montagekosten kunnen zelfs op nacalculatie berekend worden. Aan de hand van jouw input kan de keukenadviseur je een schets en globale kostenplaatje geven. Mocht je het graag volledig gespecificeerd willen weten, kan de keukenadviseur een allesomvattende offerte voor je maken, inclusief 3D schetsen met verschillende aanzichten. Deze kun je vervolgens altijd aanpassen en bijstellen, totdat dit geheel naar wens is.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukenmontage

De werkvoorbereider spreekt na het inmeten van jullie keuken een definitieve montage datum af. Wij hebben eigen vakkundige keukenmonteurs in dienst, die weten waar ze het over hebben. Op de afgesproken montagedatum zullen twee van onze monteurs, rond de klok van 8.00uur aanwezig zijn. Zij zullen dan eerst de keuken lossen, alles op de plek zetten en gaan van start om de mooiste keuken te maken. Onze monteurs weten van aanpakken!
De keukens worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt, en wanneer er bijvoorbeeld blijkt dat het op locatie anders of beter kan, dan wordt dat vaak direct opgelost en aangepakt. Met een bus vol goed gereedschap maken onze keukenmonteurs van jouw keuken een droomkeuken. Zij gaan geen uitdaging uit de weg en wanneer ze er niet direct uitkomen, wordt dit direct teruggekoppeld met de werkvoorbereiding en samen kijken ze dan naar de beste oplossing. Onze monteurs hebben vaak twee tot maximaal 3 werkdagen nodig om jouw droomkeuken tot in de puntjes af te werken.  

Na de volledige montage van de keuken zal de monteur rustig samen met jou de keuken even nalopen. Zo kan hij je wat wegwijs maken met je nieuwe keukenapparatuur, zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken. Ook na oplevering, staan wij graag voor je klaar! Mocht er nog wat zijn met bijvoorbeeld apparatuur en/of er moet een deurtje opnieuw afgesteld worden, laat het ons weten en we lossen dat samen met onze keukenmonteurs op.

moderne keuken
landelijke keuken

Opgeleverde keukenprojecten

Ben je nieuwsgierig geworden naar keukenprojecten die onze keukenmonteurs allemaal al hebben gerealiseerd, neem dan eens een kijkje op onze website, sociale media of kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Wanssum (Limburg) en Malden (Gelderland). We bieden keukens en interieur in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze keukenontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij.
En zoals onze naam al doet vermoeden, wij maken keukens maar ook interieur geheel voor jou op maat!