Neem contact op
Middagborrel in de keuken

Liefde op het eerste gezicht

Vriend en aannemer Sjoerd de Water moet een voorspellende gave hebben gehad, want Erwin en Saskia vormden een perfecte match met verkoopadviseur Ferdie van De Mulder Keukens. Erwin en Saskia: “Het eerste contact met Ferdie hebben wij als prettig en ongedwongen ervaren. Hij luisterde naar onze wensen en gaf goed advies in de materialisatie, apparatuur en indeling.”

“Het eerste contact met Ferdie hebben wij als prettig en ongedwongen ervaren.”

Net als Rome, was de droomkeuken die Erwin en Saskia voor ogen hadden, ook niet in één dag gebouwd. Na het maken van de indeling in de showroom, besloot het stel ter plaatse in de woning toch de plannen volledig om te gooien. Ferdie ging mee naar het huis en adviseerde hoe de keuken optimaal kon worden ingedeeld. Met een passend plan onder de arm was het tijd om deze droomkeuken daadwerkelijk te realiseren.

Matzwarte moderne kraan

Succesvolle samenwerking

De goede klik was wederzijds, want ook Ferdie ging graag met Erwin en Saskia aan de slag. Ferdie: “Eigenlijk was er vanaf het eerste moment al een klik met Saskia en Erwin. Dit moest goed komen. Het hele traject was gewoon leuk, iedereen was enthousiast, omdat er een vette keuken moest komen.” Ferdie ging met zijn vakkundige expertise voortvarend voor Erwin en Saskia aan de slag. De ruimte was een gegeven, maar hoe deze moest worden ingericht, was het grote vraagstuk. Daarin is Ferdie ook heel dankbaar voor de samenwerking met aannemer Sjoerd van de Water. “Sjoerd is een goede relatie van ons en bevriend met Saskia en Erwin. Dat Sjoerd ook de complete verbouwing ging doen was een mooie bijkomstigheid, omdat we de ervaring met samenwerken al hadden.” Mede dankzij deze samenwerking is het gelukt om een prachtige optimale keuken te realiseren voor familie Thoonen.

“Wij zijn helemaal blij met de keuze voor De Mulders Keukens op Maat.”

Een mooi resultaat

Uiteindelijk kijkt ook Ferdie terug op een resultaat dat er mag zijn. De keuken met unieke achterwand in combinatie met een mooie rustige afwerking geeft echt iets extra’s. Daarnaast maakt het marmer-look blad het geheel helemaal af. “Eerlijk moet ik bekennen dat daar even iets mis ging met de doorloop van de structuur. Dit hebben we, zoals je van ons mag verwachten, netjes opgelost.” Erwin en Saskia zijn tevreden over het oplossend vermogen van De Mulder Keukens op Maat: “Ook het plaatsen van de keuken verliep conform afspraak voorspoedig. Wij zijn helemaal blij met de keuze voor De Mulders Keukens op Maat”. Erwin en Saskia hebben fijn contact gehad met Ferdie. Een fijne zakenrelatie en droomkeuken was een prachtig gevolg.

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten