Neem contact op
Moderne scandinavische keuken

De puntjes op de i voor hun landelijke, Scandinavische keuken

Al bij de eerste wandeling door onze showroom was het raak voor deze familie uit Horst. De vakkundigheid van De Mulder Keukens op Maat was essentieel in dit project. De familie: “De Mulder Keukens heeft ons heel goed geholpen om de puntjes op de i te zetten wat betreft het ontwerp van onze keuken. We hadden een binnenhuisarchitect in de hand genomen die ook de keuken ontworpen heeft.”

“Hiermee onderscheiden ze zich. De hele beleving sprak ons erg aan.”

Juist de praktische zaken zoals kleurstellingen en de (her)inrichting van de ruimte is een taak die bij De Mulder op de juiste plek was weggelegd. Vooral over de mogelijkheid om daadwerkelijk diverse materialen en ontwerpen te kunnen zien, was de familie erg te spreken: “ Je moet toch even alles in het echt gezien hebben en dat is het voordeel van een mooie grote showroom. Hiermee onderscheiden ze zich. De hele beleving sprak ons erg aan.”

Geluk in de nieuwe keuken

Van ontwerp naar realisatie

Verkoopadviseur Lianne heeft de samenwerking met de familie ook als erg prettig ervaren. “Deze lieve familie werkten samen met een binnenhuisarchitect. Hij had al heel veel ontwerpen gemaakt voordat ze bij mij kwamen. Samen hebben we naar de ontwerpen gekeken en maar een paar dingetjes hebben we anders ingevuld.”

“De tijd hebben we er samen goed voor genomen en dit is ook in het eindresultaat te zien.”

Zo ging Lianne met de familie op zoek naar de beste mix tussen het moderne, Scandinavische en de landelijke stijl. “We hebben veel gesprekken gehad samen om uiteindelijk het ontwerp voor 100% te kunnen realiseren. De tijd hebben we er samen goed voor genomen en dit is ook in het eindresultaat te zien.”

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten