Neem contact op

Klant uit Bergen: “De Mulder Keukens heeft ons aan onze droomkeuken geholpen. De eyecatcher van ons prachtige huis!”

De gelukkige eigenaren van deze indrukwekkende, moderne keuken wisten al vanaf moment één waar ze naar op zoek waren. Het was een uitdaging om aan hun eisen te voldoen, maar keukenadviseur Lianne is erin geslaagd om een ontwerp te maken dat perfect aansluit bij hun wensen en visie. Hun droom? Een donkere, strakke keuken met een écht natuursteenblad.

Van concept naar concreet design

De klant vertelt: “We hadden een duidelijk beeld van de sfeer en specificaties waar de keuken aan moest voldoen, maar het concrete plaatje hadden we nog niet voor ogen. De Mulder Keukens heeft ons ontzettend goed geholpen om onze eigen ideeën om te zetten naar een concreet design. Daarnaast hebben ze veel kennis in huis over het vinden van de juiste balans tussen esthetisch en praktisch.”

Het vinden van deze perfecte match was voor Lianne een mooie uitdaging die ze maar al te graag met beide handen heeft aangepakt: “Met het ontwerp waren ze al snel zeer tevreden; een groot eiland met een kastenwand en een nis voor de borrelglaasjes en het koffieapparaat. Het paar bracht een bezoekje aan Gaggenau om zo apparatuur te vinden dat naadloos aansluit op hun levensstijl. Toen we bezig waren met het uitzoeken van materialen, kregen we onze nieuwe showroom keuken boven.”

Een voltreffer in de showroom

Het stel ontdekte een mooi kwartsiet, Nero Bernini blad in onze nieuwe showroomkeuken, dat precies voldeed aan hun wensen. Samen met Lianne zijn ze bij Grillo geweest om de platen in het groot te bekijken.

“We zochten een werkblad met de pure marmerlook, maar zonder de gevoelige eigenschappen van marmer. Toch wilden we wel een echt natuurproduct, geen keramisch blad. Uiteindelijk zijn we tegen het perfecte blad aangelopen. Dat kunnen we na een jaar gebruik wel stellen. Super praktisch en tegelijkertijd is iedereen zijn reactie die bij ons thuis komt: “Wauw, wat een gaaf marmeren blad is dat!”, vertelt de klant.

Proost op het fantastische resultaat

Toen de keuken klaar was, was het tijd voor het koppel om samen met Lianne een glaasje champagne te proosten op het fantastische resultaat. De keuken is een echte eyecatcher geworden in de leefruimte, passend bij het interieurwerk van Frame.

Ten slotte waren deze kersverse droomkeuken eigenaren gelukkig ook zeer te spreken over onze samenwerking zelf: “In de service heeft De Mulder Keukens niets te wensen overgelaten, ondanks de Corona-crisis en de logistieke uitdagingen die daarmee gepaard gingen. Wij zijn erg tevreden over de opgeleverde keuken en zullen er nog lang van kunnen genieten.”

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten